Carrefour folder - 24.5.2022 - 29.6.2022 - pagina 18 *

1 ...

18

... 77
Carrefour-aanbieding - 24.5.2022 - 29.6.2022 -  producten in de aanbieding - tortillas, uien, aardbeien, limoen, perzik, kiwi, kabeljauw, kabeljauwfilet, suiker, chilipoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, koriander, paprikapoeder, zwarte peper, BBQ, olijfolie, citroensap. Pagina 18.
1 ... 18 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 823 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen aardbeien, citroensap, chilipoeder, kabeljauw, kabeljauwfilet, knoflookpoeder, komijnpoeder; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals aardbeien, limoen, munt, watermeloen, glazen. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in volgende winkels Carrefour:

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
VAN HET SEIZOEN De kwetsbare aardbei houdt niet van water. Om ze schoon te maken, spoel je ze heel kort en verwijder je pas daarna het kroontje. Pittige kabeljauw met aardbeiensalsa 4 personen - Voorbereiding 15 min Bereiding 10 min - Makkelijk - € VOOR DE SALSA 1 perzik I 1 kiwi I 4 aardbeien I ½ jalapeño-pepertje I 1 lente-uitje I 2 el verse koriander I 1 el citroensap I 1 snuifje zout VOOR DE KABELJAUW 2 tl chilipoeder I 2 tl paprikapoeder I 2 tl zout I 1 tl bruine suiker I ½ tl komijnpoeder I ½ tl versgemalen zwarte peper I ½ tl knoflookpoeder I 700 g kabeljauwfilet I 4 tortilla’s I 1 limoen I olijfolie 1 Maak eerst de salsa: schil de perzik en de kiwi. Ontpit de perzik en snij alle vruchten in kleine blokjes. Verwijder de zaadjes uit het pepertje. Hak het samen met de lente-ui fijn. Hak de koriander fijn. Schep alle ingrediënten voorzichtig onder elkaar. 2 Bereid nu de kabeljauw. Meng alle specerijen. Besprenkel de kabeljauwfilet met wat olijfolie en wrijf er vervolgens het specerijenmengsel aan beide kanten over. Leg de vis op een visrooster, leg op de barbecue en sluit die af met het deksel. Controleer na 5 min grilltijd of de vis niet te gaar wordt. Als hij langs de rand al minder transparant is, kan je hem omdraaien. 18 Carrefour Food Magazine | juni 2022 3 Verwarm de tortilla’s kort op het barbecuerooster. Leg op elke tortilla een stuk vis en serveer met de aardbeiensalsa. Decoreer met de koriander en partjes limoen. PER PORTIE 359 KCAL 11 G VETTEN 29 G KOOLHYDRATEN 6,4 G SUIKERS 2,9 G VEZELS 34 G EIWITTEN

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders