Carrefour folder - 24/05 - 29/06/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 23 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 24/05/2022 - 29/06/2022 -  producten in de aanbieding - gebak, rode ui, rucola, uien, courgette, limoen, frambozen, melk, room, chocolade, bakpoeder, suiker, bruine basterdsuiker, havermout, munt, zwarte peper, olijfolie, cashewnoten, hazelnoten, walnoten, kom, mineralen, vitamine. Pagina 23.
23 / 77

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
GEZOND ETEN “Mijn kinderen zijn niet zo dol op noten. Maar verwerkt in een dessert gaan ze vlot binnen.” Laat 100 g chocolade au bain-marie smelten met een klontje boter. Korstgebak met noten en frambozen 8 personen Voorbereiding 25 min Bereiding 50 min Makkelijk 220 g frambozen 120 g bloem 1/2 tl bakpoeder 100 g boter 60 g rietsuiker 1 snuifje zout 80 g havermout VOOR DE TOPLAAG 100 g boter 75 g rietsuiker 40 ml melk vanille-extract 70 g amandelschilfers 70 g walnoten 70 g hazelnoten 70 g paranoten PER PORTIE 591 KCAL 43 G VETTEN 38 G KOOLHYDRATEN 20 G SUIKERS 6,6 G VEZELS 9,3 G EIWITTEN 1 Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm (20 x 20 cm) met bakpapier. Prak de frambozen tot puree. Zeef de bloem en het bakpoeder in een kom. Voeg de boter, de suiker en het zout toe en kneed met de vingertoppen. Voeg de havermout toe en meng. Leg dit deeg in de bakvorm en druk voorzichtig aan. Bak 20 min in de oven, tot het deeg licht goudbruin kleurt. Nappeer met de frambozenpuree. Cannelloni van courgettes met cashewnotenroom 4 personen Voorbereiding 10 min Rust 2 u - Makkelijk - € 4 1 courgette I 100 g rucola I 1 bosje verse munt I olijfolie I zwarte peper, zout FRUIT EN GROENTEN Aanbevolen wordt om minstens 5 porties fruit en groenten per dag te eten. Waarom? Omdat die een belangrijke bron zijn van vezels, vitamines en mineralen en hun heilzaam effect op de gezondheid is aangetoond. Zo zouden ze een beschermende rol spelen tegen bepaalde ziekten. Door je consumptie zelfs maar een beetje te verhogen, geef je je gezondheid al een flinke boost. VOOR DE CASHEWNOTENROOM 100 g cashewnoten I 1/2 rode ui I 1 rood pepertje I 1 limoen I 1 el honing I peper, zout 1 Maak eerst de cashewnotenroom: zet de noten 2 u te week in water. Mix ze daarna fijn met 100 ml water. Pel en snipper de ui, ontpit het pepertje en snipper het fijn. Schep de ui en het pepertje door de room. Pers de limoen uit en giet het sap bij de room. Voeg ook de honing, peper en zout toe en meng. 2 Snij de courgette in lange, dunne sneden. Leg ze op een bord, kruid ze met peper en zout en besprenkel ze met olijfolie. 3 Schep op elke snede courgette wat cashewnotenroom en schik er wat rucola en munt op. Rol op en serveer. 2 Laat voor de toplaag de boter op een laag vuur smelten in een kookpan en voeg de suiker, de melk en vanille-extract toe. Roer tot de suiker opgelost is en schep er dan alle noten onder. Verdeel over de frambozenpuree. 3 Bak nog 30 min in de oven. Laat het gebak afkoelen in de vorm, snij het dan in stroken of in een andere vorm naar keuze. Serveer met verse frambozen of met chocoladesaus. PER PORTIE 168 KCAL 13 G VETTEN 9,1 G KOOLHYDRATEN 7,4 G SUIKERS 2,6 G VEZELS 3,5 G EIWITTEN Carrefour Food Magazine | juni 2022 23

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders