Carrefour folder - 24.5.2022 - 29.6.2022 - pagina 5 - NIET LANGER GELDIG *

1 ...

5

... 77
Carrefour-aanbieding - 24.5.2022 - 29.6.2022 -  producten in de aanbieding - aardbeien, Veggie, BBQ, olijfolie. Pagina 5.
1 ... 5 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in volgende winkels Carrefour:

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
EDITO Al een vleugje vakantie Laat je inspireren door onze seizoensrecepten! 07 Zonnige groenten op het menu PS: Aarzel niet om je commentaar met ons te delen op foodmagazine @carrefour.com BUDGETIDEEËN De tips en trucs van onze lezers 61 Zin in barbecue? Dat komt goed uit, want wij hebben een heleboel grillrecepten voor je verzameld. Klassiekers of originelere ideeën om te genieten van het mooie weer. Vlees of veggie, je vindt hier een gerecht op maat van elke gast. We geven je ook inspirerende ideeën voor salades, kleurige borrels en lekkere plaattaart uit het vuistje. Om alles te halen uit de langste dag (21 juni), of uit avondjes met vrienden die nooit lijken te eindigen. We denken ook aan bijzondere zelfgemaakte sausjes die al je schotels oppeppen, en we geven een nieuwe twist aan de eeuwig populaire aardbeien. En dankzij de trucs van onze lezers kan je van al dat lekkers genieten zonder je budget te overschrijden of in te boeten op smaak. Onze foodacters Salomé en Lidia delen dan weer hun tips om gezond te eten en vaker ingrediënten te verwerken die ons goed doen. d foo acter VALÉRIE DE SMET, BRAND MANAGER BIJ CARREFOUR “Een heleboel grillrecepten, klassiek of origineler, om volop te genieten van het mooie weer.” En welke recepten en producten gaan jou laten swingen deze zomer ? 40 Ben jij ook een foodacter? VIP Kostbare olijfolie Wil jij beter eten? Vertel ons hoe en inspireer anderen #foodacter Aan dit logo herken je heel snel alle barbecuerecepten doorheen de pagina’s van je magazine.

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders