Carrefour folder - 24.5.2022 - 29.6.2022 - pagina 43 - NIET LANGER GELDIG *

1 ...

43

... 77
Carrefour-aanbieding - 24.5.2022 - 29.6.2022 -  producten in de aanbieding - rolletjes, knoflook, rode paprika, rucola, uien, gember, aubergine, halloumi, kaas, parmezaanse kaas, vinaigrette, basilicum, munt, sojasaus, pesto, BBQ, sesamolie, olijfolie, pindakaas, tandenstoker, koelkast, Blender. Pagina 43.
1 ... 43 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in volgende winkels Carrefour:

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
BBQ Pittige kippenspiesjes met satésaus en radijzensalsa 4 personen - Voorbereiding 20 min Bereiding 20 min - Rust 30 min Makkelijk - € 2 limoenen I 2 cm verse gember I 2 el sesamolie I 2 el sojasaus I 1 rood pepertje I 4 kipfilets I 150 ml water I 100 g pindakaas I olijfolie I peper, zout VOOR DE SALSA 2 bosjes radijzen I 3 lente-uitjes I 4 el munt I 2 el wittewijnazijn I 2 tl honing 1 Maak de marinade: rasp de zeste van de 2 limoenen en pers de vruchten uit. Rasp de gember. Meng de gember, het limoensap, 1 el sesamolie, 1 el sojasaus en het fijngehakte pepertje. Snij de kipfilets in blokjes en leg ze in de limoenmarinade. Wentel het vlees er goed door, dek af en laat 30 min marineren in de koelkast. Meng de limoenzeste met de rest van de sesamolie en van de sojasaus, het water en de pindakaas. Roer tot een smeuïge saus. 2 Voor de salsa, snij de radijzen in kleine blokjes. Hak de lente-ui en de munt fijn. Klop de wijnazijn, de honing en een scheutje olijfolie tot een vinaigrette en kruid met peper en zout. Leg er de radijzen, de lente-ui en de munt in en meng goed. 3 Prik de kippenblokjes op spiesjes en rooster ze gaar op de barbecue. Serveer ze met de salsa en de satésaus. PER PORTIE 415 KCAL 22 G VETTEN 12 G KOOLHYDRATEN 7,7 G SUIKERS 2,8 G VEZELS 44 G EIWITTEN | dossier Gegrilde auberginerolletjes met rucolapesto 4 personen Voorbereiding 15 min Bereiding 20 min - Makkelijk - € 2 aubergines I 2 rode paprika’s I 200 g halloumi I 1 bosje basilicum I olijfolie I peper, zout VOOR DE PESTO 40 g rucola I 1 teentje knoflook I 30 g pijnboompitten I 20 g geraspte Parmezaanse kaas 1 Snij de aubergines in de lengte in sneden van 0,5 cm. Rooster ze aan beide kanten om ze wat malser te maken en kruid ze met peper en zout. Snij de paprika’s in repen en gril ze eveneens. Kruid ze met peper en zout. 2 Snij de halloumi in sneden. Leg op elke snede aubergine een reep paprika en een sneetje halloumi. Schik er een paar blaadjes basilicum op en rol op. Zet de rolletjes vast met cocktailprikkers of tandenstokers en gril ze ongeveer 4 min. Draai ze halverwege een keer om. 3 Doe alle ingrediënten voor de pesto in de blender. Giet er een scheutje olijfolie bij en kruid met peper en zout. Mix tot een gladde pesto en serveer die bij de auberginerolletjes. PER PORTIE 318 KCAL 21 G VETTEN 11 G KOOLHYDRATEN 11 G SUIKERS 6,7 G VEZELS 18 G EIWITTEN Carrefour Food Magazine | juni 2022 43

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders