Carrefour folder - 24.5.2022 - 29.6.2022 - pagina 45 *

1 ... 45 ... 77
Carrefour-aanbieding - 24.5.2022 - 29.6.2022 -  producten in de aanbieding - knoflook, rode ui, uien, ananas, Pinda's, cayennepeper, koriander, paprikapoeder, teentjes, mosterd, sojasaus, BBQ, azijn, rijstazijn, olijfolie, koelkast. Pagina 45.
1 ... 45 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 823 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen azijn, cayennepeper, knoflook, koriander, mosterd, paprikapoeder, rijstazijn; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals aardappelen, balsamicoazijn, knoflook, rode ui, uien, aardappelen, citroen, dille, limoen, munt. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in volgende winkels Carrefour:
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
SUPERSNEL Geen tijd om je vlees te marineren? Om het meer smaak te geven en te voorkomen dat het uitdroogt, hou je altijd wat ijsblokjes van rundsbouillon in de diepvriezer. Leg die op het vlees terwijl je het roostert. Gemarineerde spareribs met ananassalade 4 personen Voorbereiding 25 min Bereiding 25 min - Rust 1 u Makkelijk - € 3 teentjes knoflook I 150 ml ketchup I 1 tl mosterd I 4 el honing I 2 el sojasaus I 3 el rijstazijn I 1 snuifje paprikapoeder I 1 snuifje cayennepeper I 1 kg varkensribben I peper, zout VOOR DE SALADE 1 kleine rode ui I 1 pikant pepertje I ½ verse ananas I 4 minikomkommers I 1 bosje koriander I 1 handvol pinda’s I 1 à 2 el wittewijnazijn I olijfolie 1 Pers de knoflook en meng met de ketchup, mosterd, honing, sojasaus, azijn, paprikapoeder en cayennepeper. Kruid met peper en zout en schep over de varkensribben. Dek af en zet minstens 1 u in de koelkast. 2 Rooster de ribben ongeveer 25 min op het hoogste rooster van de barbecue. Draai ze om de 5 min om en besprenkel ze geregeld met marinade. 3 Maak de salade: hak de rode ui en het pepertje fijn. Snij het vruchtvlees van de ananas in blokjes en de komkommers in kleine blokjes. Snipper de koriander en hak de pinda’s grof. Meng al deze ingrediënten en voeg de azijn en een scheutje olijfolie toe. Kruid met peper en zout en serveer bij de ribben. PER PORTIE 867 KCAL 51 G VETTEN 47 G KOOLHYDRATEN 41 G SUIKERS 3,3 G VEZELS 50 G EIWITTEN Carrefour Food Magazine | juni 2022 45

Folders Carrefour

Meest bekeken advertenties