Carrefour folder - 24.5.2022 - 29.6.2022 - pagina 46 - NIET LANGER GELDIG *

1 ...

46

... 77
Carrefour-aanbieding - 24.5.2022 - 29.6.2022 -  producten in de aanbieding - aardappelen, rode ui, uien, peultjes, citroen, limoen, forel, groentebouillon, dille, munt, BBQ, olijfolie, witte wijn, wijn. Pagina 46.
1 ... 46 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in volgende winkels Carrefour:

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
ZO PLAKT HET NIE T Om te vermijden dat vis aan het rooster gaat klev en, leg je schijfjes citroen tussen de vis en het rooste r. Forel in papillot met kleurige groenten 4 personen - Voorbereiding 15 min Bereiding 35 min - Makkelijk - € 8 krielaardappelen I 8 kleine wortelen I 300 ml groentebouillon I 100 g peultjes I 12 kerstomaten I 1 bosje munt I 1 bosje dille I 1 rode ui I 4 forellen I 80 ml witte wijn I 40 g pistaches I 1 limoen, in partjes I olijfolie I peper, zout 1 Snij de aardappelen in tweeën en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Maak de wortelen schoon en blancheer ze 3 min in de bouillon. Snij de peultjes in reepjes en halveer de kerstomaten. Hak de kruiden en de rode ui fijn. 2 Kruid de vis aan de binnen- en buitenkant met peper en zout en vul de buikholte met de verse kruiden. Leg elke vis op een groot vel bakpapier. Verdeel er de groenten en de rode ui over en giet er witte wijn en een scheutje olijfolie bij. Sluit de papillotten hermetisch af zodat de stoom niet kan ontsnappen. Gebruik daarvoor indien nodig telkens twee vellen bakpapier. PER PORTIE 332 KCAL 14 G VETTEN 18 G KOOLHYDRATEN 7,7 G SUIKERS 7,1 G VEZELS 27 G EIWITTEN 46 Carrefour Food Magazine | juni 2022 3 Leg de papillotten op de barbecue en laat ze bij indirecte warmte 20 à 25 min gaar worden. Open de papillotten, strooi de gehakte pistaches over de vissen en serveer met de partjes limoen.

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders