Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.
ZO PLAKT HET NIE
T
Om te vermijden
dat vis aan het
rooster gaat klev
en,
leg je schijfjes
citroen tussen de
vis en het rooste
r.
Forel in papillot met
kleurige groenten
4 personen - Voorbereiding 15 min
Bereiding 35 min - Makkelijk - €
8 krielaardappelen I 8 kleine wortelen
I 300 ml groentebouillon I 100 g peultjes I
12 kerstomaten I 1 bosje munt I 1 bosje dille I
1 rode ui I 4 forellen I 80 ml witte wijn
I 40 g pistaches I 1 limoen, in partjes I olijfolie
I peper, zout
1 Snij de aardappelen in tweeën en
kook ze beetgaar in licht gezouten
water. Maak de wortelen schoon en
blancheer ze 3 min in de bouillon.
Snij de peultjes in reepjes en halveer
de kerstomaten. Hak de kruiden en de
rode ui fijn.
2 Kruid de vis aan de binnen- en buitenkant met peper en zout en vul de
buikholte met de verse kruiden.
Leg elke vis op een groot vel bakpapier. Verdeel er de groenten en
de rode ui over en giet er witte wijn
en een scheutje olijfolie bij. Sluit de
papillotten hermetisch af zodat de
stoom niet kan ontsnappen. Gebruik
daarvoor indien nodig telkens twee
vellen bakpapier.
PER PORTIE
332 KCAL
14 G VETTEN
18 G KOOLHYDRATEN
7,7 G SUIKERS
7,1 G VEZELS
27 G EIWITTEN
46
Carrefour Food Magazine | juni 2022
3 Leg de papillotten op de barbecue
en laat ze bij indirecte warmte 20
à 25 min gaar worden. Open de papillotten, strooi de gehakte pistaches
over de vissen en serveer met de
partjes limoen.