Carrefour folder - 24.5.2022 - 29.6.2022 - pagina 48 *

1 ...

48

... 77
Carrefour-aanbieding - 24.5.2022 - 29.6.2022 -  producten in de aanbieding - knoflook, puntpaprika, uien, gele paprika, aubergine, courgette, mozzarella, suiker, tomatenblokjes, tomatenpuree, cayennepeper, provençaalse kruiden, teentjes, tijm, BBQ, olijfolie, bakplaat. Pagina 48.
1 ... 48 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 823 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen bakplaat, cayennepeper, knoflook, provençaalse kruiden, puntpaprika, suiker, teentjes; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals asperges, ei, hummus, knoflook, munt, Bertolli, tomaten, olijfolie. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in volgende winkels Carrefour:

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
BBQ Gevulde puntpaprika’s met ratatouille en mozzarella 4 personen Voorbereiding 10 min Bereiding 30 min Makkelijk - € 1 kleine aubergine I 1 kleine courgette I 1 gele paprika I 1 ui I 2 teentjes knoflook I 1 el geconcentreerde tomatenpuree I 400 g tomatenblokjes I 1 el Provençaalse kruiden I 1 snuifje cayennepeper I 1 tl suiker I 4 puntpaprika’s I 150 g mozzarellabolletjes I 2 el geroosterde pijnboompitten I takjes verse tijm I olijfolie I peper, zout 1 Snij de aubergine, de courgette en de gele paprika in kleine blokjes. Snipper de ui en pers de knoflook. Fruit de ui en de knoflook glazig in wat olijfolie. Voeg de blokjes groenten toe en laat ze 5 min meebakken. Voeg de tomatenpuree toe, meng en laat nog 1 min bakken. 2 Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met de Provençaalse kruiden, de cayennepeper, de suiker en een snuifje zout. Laat 10 min sudderen op een laag vuur. 3 Snij de puntpaprika’s in de lengte in tweeën. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten en leg de paprika’s op een bakplaat. Vul ze met de ratatouille en de uitgelekte bolletjes mozzarella. Bestrooi met de pijnboompitten en de tijmblaadjes en kruid met peper. Leg de puntpaprika’s met indirecte hitte op de barbecue. Sluit het deksel en laat 10 min bakken. Serveer flink warm. PER PORTIE 292 KCAL 16 G VETTEN 19 G KOOLHYDRATEN 17 G SUIKERS 8,6 G VEZELS 13 G EIWITTEN Hier vind je nog meer inspiratie voor je barbecue! SCAN ME 48 Carrefour Food Magazine | juni 2022

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders