Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 823 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen bakplaat, cayennepeper, knoflook, provençaalse kruiden, puntpaprika, suiker, teentjes; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals asperges, ei, hummus, knoflook, munt, Bertolli, tomaten, olijfolie. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.
BBQ
Gevulde puntpaprika’s met ratatouille en mozzarella
4 personen
Voorbereiding 10 min
Bereiding 30 min
Makkelijk - €
1 kleine aubergine I 1 kleine courgette I 1 gele paprika I 1 ui I 2 teentjes
knoflook I 1 el geconcentreerde tomatenpuree I 400 g tomatenblokjes
I 1 el Provençaalse kruiden I
1 snuifje cayennepeper I 1 tl suiker I
4 puntpaprika’s I 150 g mozzarellabolletjes I 2 el geroosterde pijnboompitten I takjes verse tijm I olijfolie I
peper, zout
1 Snij de aubergine, de
courgette en de gele paprika in
kleine blokjes. Snipper de ui en
pers de knoflook. Fruit de ui en
de knoflook glazig in wat olijfolie.
Voeg de blokjes groenten toe en
laat ze 5 min meebakken. Voeg
de tomatenpuree toe, meng en
laat nog 1 min bakken.
2 Voeg de tomatenblokjes
toe en breng op smaak met de
Provençaalse kruiden, de cayennepeper, de suiker en een snuifje
zout. Laat 10 min sudderen op
een laag vuur.
3 Snij de puntpaprika’s in de
lengte in tweeën. Verwijder
de zaadjes en zaadlijsten
en leg de paprika’s op een
bakplaat. Vul ze met de
ratatouille en de uitgelekte
bolletjes mozzarella. Bestrooi
met de pijnboompitten en
de tijmblaadjes en kruid met
peper. Leg de puntpaprika’s
met indirecte hitte op de
barbecue. Sluit het deksel en
laat 10 min bakken. Serveer
flink warm.
PER PORTIE
292 KCAL
16 G VETTEN
19 G KOOLHYDRATEN
17 G SUIKERS
8,6 G VEZELS
13 G EIWITTEN
Hier vind
je nog meer
inspiratie
voor je
barbecue!
SCAN ME
48
Carrefour Food Magazine | juni 2022