Carrefour folder - 24.5.2022 - 29.6.2022 - pagina 7 - NIET LANGER GELDIG *

1 ...

7

... 77
Carrefour-aanbieding - 24.5.2022 - 29.6.2022 -  producten in de aanbieding - groene paprika, aubergine, courgette, oranje. Pagina 7.
1 ... 7 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in volgende winkels Carrefour:

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
ZOMERGROENTEN | van het seizoen Zomerse magie Courgette, paprika, artisjok en aubergine schitteren in gerechten die smaken naar de zon en de Middellandse Zee. AUBERGINE Deze donkere vrucht heeft een licht bittere smaak die mildert als je ze laat trekken in zout. ARTISJOK Wist je dat een artisjok een type kardoen is? Eentje met een geraffineerde smaak en zoet vruchtvlees. PAPRIKA De kleur van een rijpe paprika bepaalt de smaak. Geel is heerlijk aromatisch. Oranje is teer en verfijnd, rood is de zoetste. Groene paprika is de onrijpe vrucht en daardoor de bitterste. COURGETTE Alle courgettes, of ze nu geel of groen zijn, lang of rond, hebben een milde, delicate smaak. Carrefour Food Magazine | juni 2022 7

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders