Carrefour folder - 24.5.2022 - 29.6.2022 - pagina 61 *

1 ... 61 ... 77
Carrefour-aanbieding - 24.5.2022 - 29.6.2022 -  producten in de aanbieding - knoflook, micellair water, Eveline. Pagina 61.
1 ... 61 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 823 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen knoflook, micellair water, Eveline; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals Danone, melk, portemonnee, Veggie, Gamma. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in volgende winkels Carrefour:
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
Heb jij ook tips die je wil delen? Laat het ons weten op [email protected] De beste ideeën winnen een aankoopbon van € 50. Leuk, toch? slim advies Elke maand delen lezers hun ideeën om geld te besparen. Hier zijn de tips van Eveline, Dominique, Jonathan, Axelle en Joke. l Hij doet ons a zijn et watertanden mtideeën! p ce re ebarbecu nieuwe rubriek Eveline (34 jaar) Kruiden, uien, knoflook... Dat kost niet veel maar geeft aan elk gerecht meer smaak. 1 KWEEK ZELF LENTE-UITJES “Sinds kort kweek ik zelf mijn lente-uitjes voort. Supermakkelijk, spaarzaam, en plezant om te doen!” JA TEGEN BETAALBAAR BIO “Ik heb bij toeval dit micellair water ontdekt terwijl ik boodschappen deed bij Carrefour. Een bioproduct tegen zo’n lage prijs, dat zie je niet vaak. Dus wou ik het uitproberen, en daar heb ik absoluut geen spijt van. Het water heeft een natuurlijk parfum, is erg zacht voor mijn huid en reinigt ze perfect. Bovendien is het bio, echt een pluspunt voor mij.” 2 HOE DOE JE DIT? • Gebruik het groen van wat lente-uitjes, maar bewaar de witte bol met een klein stukje groen. • Zet ze in een glas gevuld met water. • Zet ze op een plek met daglicht, bij kamertemperatuur. • Vervang het water geregeld. “De beste producten zijn niet altijd de duurste” Axelle (23 jaar) Carrefour Food Magazine | juni 2022 61

Folders Carrefour

Meest bekeken advertenties