Carrefour folder - 24.5.2022 - 29.6.2022 - pagina 64 - NIET LANGER GELDIG *

1 ...

64

... 77
Carrefour-aanbieding - 24.5.2022 - 29.6.2022 -  producten in de aanbieding - steak, brood, aardappelen, komkommer, maiskolven, meloen, sla, aubergine, courgette, watermeloen, chipolataworstjes, merguez worstjes, kaas, Feta, yoghurt, griekse yoghurt, mayonaise, pasta, koriander, paprikapoeder, BBQ, wijn, Eveline, kom, portemonnee, mais. Pagina 64.
1 ... 64 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in volgende winkels Carrefour:

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
Goedkope BBQ-bijgerechten BBQ-tips van onze lezers 7 Dominique (39 jaar) slim koken “Maïs is mijn favoriet. Het is niet duur, heel lekker en het vult goed.” Maïs kan aardappelen vervangen, en zijn zoete smaak kan iedereen bekoren, ook kinderen. Maïs met feta en koriander 4 personen Voorbereiding 15 min Bereiding 25 min Joke: Mijn geheime recepten 2 voorgekookte maïskolven 25 g schapenkaas 4 takjes koriander paprikapoeder zeezout 1 Kook de maïskolven 10 min in water. Giet ze af, kruid ze met zout en rooster 10 min op de barbecue. Draai ze regelmatig om. 2 Snij of breek de schapenkaas in stukjes en hak de koriander grof. Door de maïs vooraf te koken in water, beperk je de bereidingstijd op de barbecue. 64 Voor een geslaagde barbecue binnen je budget. 3 Bestrooi de geroosterde maïs met paprikapoeder, kaas en koriander. Serveer meteen. Als aperitief maak ik altijd een kom sangria: wat fruit, een fles wijn, fruitsap en klaar! Da’s makkelijk, niet duur en het geeft een instant vakantiegevoel. Voor sausjes ben ik fan van zelfgemaakt. Ik serveer gevarieerde sausjes boordevol verse kruiden. Dat kan met Griekse yoghurt of op basis van mayonaise zijn. Ook makkelijk en goedkoop. En het is vooral ook heel erg lekker! Eveline: Extra veel plantaardig Ik vul het geroosterd lekkers altijd aan met pasta’s, aardappelen, brood en veel groenten en vruchten, vers en rauw of gegrild: sla, komkommer, aubergine, courgette, paprika, maïs, ananas, watermeloen, meloen. Dat is veel betaalbaarder dan vlees en vult goed. Axelle: In de diepvriezer Ik profiteer altijd van kortingsacties om vlees in te slaan en vul er de diepvriezer mee. Je kan het allemaal makkelijk invriezen: chipolata’s, kip, merguez... Zo profiteer ik van de voordeligste prijzen, en heb ik ook altijd alles in huis voor een geïmproviseerde barbecue. Jonathan: Alles zelfgemaakt Schapenkaas Carrefour, 200 g, € 1,89 (€ 9,45/kg) Carrefour Food Magazine | juni 2022 0,9 euro/p.p. Om binnen mijn budget te blijven, koop ik vlees ‘natuur’. Gehakt, kippendrumsticks, steaks. Alles naturel. Marinades en brochettes maak ik dan zelf wel. Dat heeft een betere smaak, en is ook beter voor mijn portemonnee.

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders