Carrefour folder - 24.5.2022 - 29.6.2022 - pagina 67 - NIET LANGER GELDIG *

1 ...

67

... 77
Carrefour-aanbieding - 24.5.2022 - 29.6.2022 -  producten in de aanbieding - steak, Veggie, ontbijtspek, ravioli, Chloé, Gamma, top. Pagina 67.
1 ... 67 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in volgende winkels Carrefour:

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
veggie & vegan | bij Carrefour “Het Veggie-gamma blijft groeien. Wij vinden het zeer belangrijk om in te spelen op de verwachtingen van onze klanten.” De producten van Carrefour Veggie BLIJVEN VERBETEREN Vegan ravioli Zo is het assortiment tussen 2020 en 2021 erg uitgebreid. Dit jaar ligt de focus op de selectie van de beste producten en het verbeteren van de bestaande recepten onder het Carrefour-merk. De producten uit het Carrefour Veggie-gamma voldoen inderdaad aan een reeks strikte criteria, zoals de afwezigheid van dierlijk stremsel in de veganproducten of van kunstmatige aroma’s. “Het lastenboek bij Carrefour is heel strikt, strikter ook dan op de rest van de markt”, verduidelijkt Chloé. “Wij proberen het gehalte aan zout en verzadigde vetten te beperken en we controleren de voedingswaarden van de producten. We dagen onze leveranciers uit op het vlak van additieven en we geven zo veel mogelijk de voorkeur aan Belgische producten. De gebruikte eiwitten komen voornamelijk uit soja, granen en erwten. En voor de soja geven we de voorkeur aan een Europese herkomst.” ALTIJD INNOVEREN De sterproducten in ons veggierek zijn de vleesvervangers, zoals  Zonder vlees of vis  Zonder dierlijk stremsel in de veganproducten  Voorkeur voor bio-ingrediënten  Zonder smaakversterkers  Zonder palmolie  Zonder kunstmatige kleurstoffen  Zonder kunstmatige aroma’s steaks, gehakt of vegan filetreepjes. Ook de groenteburgers en falafels zijn een groot succes. “Met Carrefour Veggie, dat nu ongeveer dertig producten omvat, hebben we enkele klassiekers in huis, maar we ontwikkelen ook nieuwe producten, zoals de vegan ravioli, die gekozen zijn tot ‘Huismerk Product van het Jaar’. Voor ons is het belangrijk te innoveren en op te vallen, zoals met onze veggie broodsmeersels, die trouwens op en top Belgisch zijn.” Het favoriete product van Chloé? “De nieuwe romanescoburger, met de smaak van ontbijtspek. Hij is herwerkt met het oog op de voedingswaarden en werd op traditionele wijze gerookt. Daar ben ik echt trots op!” Het veggiegamma, dat is ook dit... SCAN ME Carrefour Food Magazine | juni 2022 67

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders