index
DRANKEN
Mango spritz ..................................................................... 30
Mocktail met cranberrysap en braambessen .28
BIJGERECHTEN
Dip met olijfolie en feta ............................................... 40
Gegrilde bloemkool....................................................... 65
Honingglazuur................................................................. 63
Komkommersalade met dille ................................... 65
Maïs met schapenkaas en koriander ................... 64
Mayonaise maison ......................................................... 53
Popcorn van de barbecue.......................................... 63
Quinoasalade met paprika’s...................................... 11
Salade van gegrilde aubergines.............................. 13
Tapenade van olijfolie met ansjovis
en kappertjes ................................................................... 41
Veganaise............................................................................ 53
HOOFDGERECHTEN
Cannelloni van courgettes met
cashewnotenroom......................................................... 23
Forel in papillot met kleurige groenten.............. 46
Gegrilde ananas, volkorenrijst,
barbecuesaus................................................................... 21
Gegrilde auberginerolletjes met rucolapesto.43
Gegrilde zoete aardappelen met rode-uienvinaigrette ......................................................................... 44
Gemarineerde spareribs met ananassalade ... 45
Gevulde puntpaprika’s met ratatouille
en mozzarella ................................................................... 48
Gevulde tomaten met rillettes van baars........... 58
Halloumi-courgettebrochettes
met salsa verde en gegrilde citroen...................... 09
Mexicaanse plaattaart................................................. 28
Panzanella ......................................................................... 59
Pitaburger met groene asperges, tomaat
en feta ................................................................................... 47
Pittige kabeljauw met aardbeiensalsa................ 18
Pittige kippenspiesjes met satésaus en
radijzensalsa..................................................................... 43
Plaattaart met paprika en hummus .................... 30
Plaattaart met pesto rosso, courgettes,
mozzarella en Italiaanse ham .................................. 29
Polenta met artisjokharten, erwten
en crumble ........................................................................ 12
Slarolletjes met gamba’s, avocado
en koriander...................................................................... 22
Taboulé met verse kruiden, feta en gegrilde
zomergroenten ............................................................... 10
DESSERTS
Korstgebak met noten en frambozen ................. 23
Mascarponemousse met aardbeien en
frambozen ......................................................................... 37
Vlinder fraisier ............................................................... 17
Watermeloen-aardbeisalade met munt en
meringuecrumble ......................................................... 17
Je vindt ons op
de sociale netwerken
Schrijf je in op onze
newsletter op
Maak tijd voor jezelf,
dan zorgen wij voor
je boodschappen.
WWW.CARREFOUR.BE
Deel je heerlijke ideeën
met de hashtag
#FOODACTER
Volgend nummer beschikbaar
vanaf 29 juni 2022
Voedingsinformatie
WWW.CARREFOUR.BE
Vragen over de producten van Carrefour?
Neem contact op met de klantendienst op het gratis
nummer 0800 9 10 11.
Om je beter te informeren, vind je naast elk
recept de voedingswaarden en verklarende
symbolen.
CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedrukt op
papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
zonder gluten
Recepten op basis van producten die wel
of geen ‘natuurlijke’ gluten bevatten.
Controleer niettemin de ingrediëntenlijst
op de verpakking.
met dierlijke
melk
zonder dierlijke
melk
Recepten op basis van producten die wel
of geen ‘natuurlijke melk’ bevatten.
Controleer niettemin de ingrediëntenlijst
op de verpakking.
Alle prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief
(inclusief Recupel) en geldig alleen in België bij
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour
market en express, tot 30 juni 2022. Onder voorbehoud
van drukfouten.
Recepten die geen of wel dierlijk vlees
bevatten. Controleer niettemin de
ingrediëntenlijst op de verpakking.
Niet-voedingsproducten (accessoires, games,
cultuur, mode) zijn verkrijgbaar in de meeste
Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt.
Een schaal van 5 kleuren die voedingsmiddelen klasseert volgens hun voedingswaarde, van
de gezondste in donkergroen (A), tot producten
die je beter beperkt gebruikt in rood (E).
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
voorgesteld in dit magazine zijn verkrijgbaar in de
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour
market en buurtwinkels express.
Zolang de voorraad strekt.
met gluten
veggie
niet veggie
De producten voorgesteld in de advertenties en de
publireportages zijn beschikbaar zolang het
assortiment wordt aangeboden.
Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français
Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium • Verantwoordelijke
uitgever RPR Brussel 0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel • CARREFOUR FOOD
MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet • Mediaregie Carrefour Contact: Vivian
Mosselmans 0474/79.98.99
[email protected] • Een realisatie van www.propaganda.be in
samenwerking met BeContent.be • Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven •
Projectteam Lilia Guetat • Redactie Caroline Boeur, Chloé Saeys, Hilde Debisschop, Els De Meyer • Nagelezen
door Isabelle Latour • Lay-out Claudia De Backer, Oliver Lomer, Colette Michel, Ruth Vanhoutte • Werkten mee
aan dit nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Charneux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane
Hendrikx, Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke, Wild Cherry • Druk Altavia Benelux, drukkerij
Guillaume.
Carrefour Food Magazine | juni 2022
75