BATCH
COOKING
MENU
1
BATCH
COOKING
MENU 1
2.
Aan de slag!
Zorg ervoor dat je 2 u vrij hebt en aarzel niet
hulp te vragen aan je kinderen en partner.
MIJN
BOODSCHAPPENLIJST
IN DE AFDELING GROENTEN
c 6 uien
c 9 teentjes knoflook
c 1 komkommer
c 250 g kerstomaten
c 1 rode paprika
c 1 butternutpompoen
c 3 preien
c 1 bosje bladpeterselie
c 1 kg aardappelen
c 6 kropjes witloof
c 1 zakje veldsla
c 1 dikke bloemkool
c 4 grote wortelen
IN DE AFDELING DROGE VOEDING
c 400 g tomatenblokjes (blik)
c 400 ml tomatencoulis
c 70 g geconcentreerde tomatenpuree
c 300 ml rundsbouillon
c 500 g gekookte rode bonen (blik)
c 200 ml kokosmelk
c 500 g rijst
c 500 g penne
c 50 g cashewnoten
c 50 g rozijnen
c 30 g hazelnoten
c 110 g rode currypasta
IN DE ZUIVELAFDELING
c 4 eieren
c 500 ml melk
c 150 g geraspte cheddar
c 100 g feta
c 150 g yoghurt natuur
c 150 ml room
c boter
c 100 g geraspte kaas
IN DE BEENHOUWERIJ
c 1 kg rundergehakt
IN DE DIEPVRIESAFDELING
c 20 à 25 gepelde scampi’s
IN DE VOORRAADKAST
c
c
c
c
c
c
22
Carrefour Food Magazine | novembre 2022
o
lijfolie
neutrale olie
wijnazijn
honing
tarwebloem
gedroogde gist
c nootmuskaat
c komijn
c sterk
paprikapoeder
c oregano
c suiker
c peper, zout