KOKEN MET CONSERVEN
1 rol kruimeldeeg
4 eieren
150 ml room
150 g ricotta
1 el gedroogde tijm
325 g asperges (bokaal)
280 g erwten (blik)
4 sneden rauwe ham
250 g camembert
60 g gemengde sla
peper, zout
1 Verwarm de oven voor op 180°C. Rol
het deeg uit in een lage taartvorm. Bedek
het met bakpapier en vul met bakparels
of droge rijst. Bak 15 min in de oven en
verwijder de bakparels en het bakpapier.
Snij de camembert in sneden.
2 Klop de eieren los met de room en
de ricotta. Kruid met tijm, peper en zout.
Laat de groenten uitlekken en verdeel ze
over de taartbodem. Voeg de ham en de
camembert toe en giet er het eimengsel
over. Bak nog 30 min in de oven.
E-TIP
ST
O WA
ER
4 personen
Voorbereiding 10 min
Bereiding 45 min
Makkelijk - €
Z
Hartige taart met asperges,
erwten en camembert
Conserven kan je goed
en lang... conserveren!
Dus als er een mooie
aanbieding is, aarzel
dan niet om een
voorraadje aan te
leggen. Tomatensaus,
peulvruchten, tonijn
maar ook groenten.
3 Strooi nog wat tijm over de taart en
serveer met de gemengde sla.
PER PORTIE
680 KCAL
44 G VETTEN
36 G KOOLHYDRATEN
4,9 G SUIKERS
5,6 G VEZELS
33 G EIWITTEN
2,49
euro/p.p.
Carrefour Classic
Doperwten,
400 g, € 1,15 (€ 2,88/kg)
Carrefour Food Magazine | november 2022
39