Carrefour folder - 01/02 - 28/02/2023 - NIET LANGER GELDIG - pagina 26 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 01/02/2023 - 28/02/2023 -  producten in de aanbieding - champignons, uien, olijfolie. Pagina 26.
26 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
11 NUTRI-SCORE B PER PORTIE 395 KCAL Kalfsblanket 6 personen Voorbereiding 30 min Bereiding 1 u 45 Makkelijk - € 1 prei 1 ui 20 GVETTEN 23 G KOOLHYDRATEN 9,5 G SUIKERS 5.1GVEZELS 29 G EIWITTEN 500 g restjes gekookt vlees 200 g kalfsgehaktballetjes 3 wortels 2 el zoetzure uien 1 kruidentuiltje 11 kalfsfond boter olijfolie peper, zout 250 g bruine champignons 50 g bloem 200 ml room 2 eidooiers 1 Snij de vleesrestjes in stukken. Verhit 1 el boter en een scheut olijfolie in een grote stoofpot met dikke bodem en bak de balletjes aan op hoog vuur. Haal ze uit de pot. 2 Schil de wortels. Snij de prei en de wortels in schijfjes. Pel en snipper de ui. Fruit de ui in een klontje boter, in dezelfde stoofpot als de balletjes. Voeg de prei en de wortels toe. Bak ze 2 min en voeg daarna het vlees, de balletjes, de uitgelekte zoetzure uien en het kruidentuiltje toe. Breng op smaak met peper en zout. Bevochtig met de kalfsfond, dek af en laat 1 u sudderen op een zacht vuur. Snij intus- sen de champignons doormidden en bak ze 10 min in een pan op matig vuur, in 20 g boter. Haal het vlees en de groenten op het einde van de gaartijd uit de stoofpot, hou warm en zeef de bouillon. 3 Maak een roux : laat 50 g boter smelten in een kookpot en voeg de bloem toe. Klop stevig op tot de boter helemaal is opgenomen. Giet de bouillon er in beetjes bij en blijf kloppen om de roux op te lossen. Laat enkele minuten opwarmen en indikken. Proef en kruid bij indien nodig. Meng de room met de eidooiers en roer dit mengsel door de saus. Blijf roeren zodat de saus niet kookt. Voeg uiteindelijk het vlees, de groenten en de champignons toe. Serveer met aardap- pelen uit de oven. 26 Carrefour Food Magazine I februari 2023 NUTRI-SCORE PER PORTIE 1322 KCAL 68 G VETTEN 142 G KOOLHYDRATEN 8,16 SUIKERS 8G VEZELS 33 G EIWITTEN Gerechten in saus zijn vaak makkelijk klaar te maken en omdat ze de dag erna nog lek- kerder zijn, zijn ze ideaal voor een heerlijke lunch.

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders