Carrefour folder - 22/03 - 03/05/2023 - NIET LANGER GELDIG - pagina 16 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 22/03/2023 - 03/05/2023 -  producten in de aanbieding - steak, pizzabodem, bloemkool, kaas, parmezaanse kaas, geraspte kaas, ei, pizzadeeg, pasta, rijst, pan, badtextiel, handdoek. Pagina 16.
16 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
3 CREATIEVE KEUKEN PASTA ALFREDO, WASDA? Pasta met Alfredosaus is een klassieker uit de Italiaanse keuken, gemaakt met fettuccine en afgewerkt met een mengsel van boter en Parmezaanse kaas. In deze versie zijn die ingrediënten vervangen door een romige bloemkoolsaus. “Pasta en bloemkool, een perfecte mix van smaken.” Bloemkool als alternatief... 1. ... VOOR RIJST Mix of rasp de rauwe bloemkool. Knijp er in een schone handdoek zoveel mogelijk vocht uit. Bak ze in 10 min goudbruin in een braadpan met een scheutje olijfolie. Kruid met een specerij naar keuze. 2. ... VOOR STEAK Pasta Alfredo met bloemkool 4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 45 min - Makkelijk - € 4 teentjes knoflook 4 el peterselie + extra 150 g boter 1 varkensmignonette 1 bloemkool 200 ml melk 400 g pipe rigate 150 g rucola geraspte Parmezaanse kaas 2 el olijfolie peper, zout 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Pel 1 teentje knoflook en snij het in dunne schijfjes. Hak de peterselie fijn. Laat de boter op een laag vuur smelten in een braadpan en bak de schijfjes knoflook met de peterselie. Kruid het vlees met peper en zout. Laat wat boter op een hoog vuur smelten en bruinen en bak het vlees 2 min per kant. Zet het vuur laag en laat nog een paar minuten bakken. Haal het vlees uit de pan. Verdeel de bloemkool in roosjes en leg de helft PER PORTIE 860 KCAL ervan in een ovenschaal. Schep er 43 G VETTEN 82 G KOOLHYDRATEN het mengsel van boter en peterselie 11 G SUIKERS over en bak 25 min in de oven. Lepel 8,6 G VEZELS 32 G EIWITTEN er geregeld de gesmolten boter over. 16 Carrefour Food Magazine | april 2023 2 Kook de resterende bloemkoolroosjes gaar in gezouten water. Mix ze met de melk en 50 ml van hun kookwater tot een fluwelige saus. Pel de drie resterende teentjes knoflook en snij ze in dunne schijfjes. Bak ze zachtjes op een laag vuur in de olijfolie en leg ze daarna in de saus. Snij het vlees in blokjes en hou ze warm. 3 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en voeg toe aan de saus. Meng en serveer met de gebakken bloemkool, het vlees, de rucola en geraspte Parmezaanse kaas. Snij de hele bloemkool in dikke sneden en bak ze 5 à 6 min per kant in een braadpan met hete olijfolie. Kruid met een specerij naar keuze. 3. ... VOOR PIZZADEEG Mix de bloemkoolroosjes fijn. Knijp er in een schone handdoek zoveel mogelijk vocht uit. Meng de bloemkool dan met 1 ei (er kan ook 50 g geraspte kaas bij), wat oregano en specerijen naar keuze. Verdeel dit mengsel tot 0,5 cm dik op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak 20 min in de oven op 180°C. Werk verder af zoals een klassieke pizzabodem.

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders