Carrefour folder - 22/03 - 03/05/2023 - NIET LANGER GELDIG - pagina 22 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 22/03/2023 - 03/05/2023 -  producten in de aanbieding - champignons, broodje, bosui, lente-uitjes, sla, maïs, hamburger, kabeljauw, kabeljauwfilet, room, koriander, mosterd, witte wijn, wijn. Pagina 22.
22 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
GEZINSKOKEN Probeer dit recept ook eens met scampi’s, of als veggiegerecht met courgettes, aubergines, paprika’s... Kippenburger met guacamole 4 personen Voorbereiding 20 min - Bereiding 15 min Makkelijk - € 2 lente-uitjes I 400 g kippengehakt I 150 g maïs (bokaal) I ½ tl paprikapoeder I olijfolie I peper, zout PER PORTIE 383 KCAL 13 G VETTEN 18 G KOOLHYDRATEN 5 G SUIKERS 5,9 G VEZELS 42 G EIWITTEN Expres fricassee met kabeljauw 4 personen Voorbereiding 10 min Bereiding 25 min Makkelijk - € 800 g kabeljauwfilet 2 wortelen 250 g witte champignons 1 klein bosje peterselie 40 g malse boter 40 g bloem 125 ml warme visbouillon 125 ml witte wijn 1 tl mosterd ½ citroen 1 el room 200 g diepvrieserwten 1 el olijfolie peper, zout 22 1 Snij de kabeljauw in blokjes. Schil de wortelen en snij ze in kleine blokjes. Snij de champignons in vieren. Hak de peterselie fijn. Laat de boter op een laag vuur smelten in een braadpan. Giet er de bloem bij en laat al roerend 2 min bakken. Giet er geleidelijk al kloppend de bouillon bij en laat een paar minuten verwarmen. 2 Voeg de witte wijn, de mosterd en het sap van de halve citroen toe en kruid met peper en zout. Meng er de blokjes vis en de room onder en hou warm. 3 Bak de wortelen, erwten en champignons samen kort in de olijfolie. Voeg toe aan de fricassee zodra de groenten gaar zijn en laat 10 min op een laag vuur sudderen. Decoreer met de peterselie. Carrefour Food Magazine | april 2023 VOOR DE GUACAMOLE 1 limoen I 2 avocado’s I 1 teentje knoflook I 10 g verse koriander VOOR DE SAMENSTELLING ½ rode ui I 1 tomaat I 4 volkorenbroodjes I enkele blaadjes sla I peper, zout 1 Snipper de lente-uitjes fijn. Meng het gehakt met de lente-ui, de maïs, het paprikapoeder, peper en zout. Vorm hiervan 4 hamburgers. Verhit wat olijfolie in een braadpan en bak de hamburgers 10 à 15 min, tot ze goudbruin gebakken zijn. 2 Pers intussen de limoen en mix het vruchtvlees van de avocado’s met de knoflook, 2 el limoensap, de koriander, peper en zout tot een mooi gladde guacamole. 3 Snij de rode ui en de tomaat in rondjes. Snij de broodjes horizontaal door en leg er telkens een hamburger op. Beleg verder met guacamole, sla, rode ui en schijfjes tomaat en serveer. PER PORTIE 505 KCAL 21,5 G VETTEN 42,6 G KOOLHYDRATEN 7,2 G SUIKERS 9,2 G VEZELS 30,4 G EIWITTEN

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders