Carrefour folder - 22/03 - 03/05/2023 - NIET LANGER GELDIG - pagina 33 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 22/03/2023 - 03/05/2023 -  producten in de aanbieding - éclairs, gebak, slagroom, chocolade, top. Pagina 33.
33 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
patisserie eclair | foodacter ACTIE 17 ONZE PATISSERIE WORDT GEMAAKT MET FAIRTRADECACAO “Proef met Pasen onze klassieke of originelere gebakjes: ze zijn allemaal ambachtelijk gemaakt.” Smakelijke patisserie waarbij ambachtelijk werk een topprioriteit blijft. de enorm zware biscuitvormen omdraait. Maar bij de afwerking van al ons gebak is een menselijke hand vereist: het opspuiten van slagroom, het snijden van verse aardbeien of het zorgvuldig aanbrengen van de decoratie.” draagt het fairtradelabel. Bovendien is de meerderheid van onze grondstoffen lokaal. We willen dat onze producten lekker zijn en er mooi uitzien, in navolging van wat onze klanten willen.” DOOR EN DOOR BELGISCH GEBAK En wat die klanten willen, dat is heel duidelijk: de klassiekers. Eclairs in verschillende uitvoeringen en smaken, jonagoldcake, rijsttaart, nougatine en onze trianon met donkere chocolade. Het reguliere assortiment bestaat uit ongeveer 250 verschillende producten in verschillende maten en smaken. Maar daarnaast zijn er natuurlijk ook onze seizoensreferenties, zoals nu voor Pasen. “Wij blijven al dat gebak met zorg maken, om aan de top te blijven wat betreft prijs-kwaliteitverhouding”, zegt Piet. 140 medewerkers zijn nu actief bij Eclair, onder wie 40 gediplomeerde patissiers en 1 chef-patissier. Die laatste houdt zich bezig met het creëren van nieuw gebak, met het aanpassen en verbeteren van recepten, met het uittesten van nieuwe ingrediënten. “Al ons gebak wordt ontwikkeld in België, en is afgestemd op de smaak van Belgische consumenten. En onze ingrediënten worden met zorg geselecteerd”, preciseert Piet. “De meeste van onze chocolade is van Callebaut en LEVE DE KLASSIEKERS! DE BELGISCHE FAVORIETEN × eclairs × jonagoldcake × rijsttaart × nougatine × trianon donkere chocolade STEEDS DUURZAMER Om het werkcomfort te verhogen, verhuisde Patisserie Eclair recent van Mollem naar Ternat (allebei in Vlaams-Brabant). Een indrukwekkende operatie, omdat de tunneloven van 70 m lang volledig gedemonteerd en terug opgebouwd moest worden in slechts 7 weken tijd. “Nu hebben we veel meer ruimte - we beschikken over 17.000 m² - en het gebouw is volledig volgens onze specificaties gebouwd.” Op de nieuwe productiesite wordt alles in het werk gesteld om zo duurzaam mogelijk te werken, legt Piet nog uit. “We besteden veel aandacht aan onze impact op het milieu: op het gigantische dak liggen zonnepanelen, en we gebruiken verpakkingen op basis van gedeeltelijk gerecycleerd en 100% recycleerbaar plastic.” Carrefour Food Magazine | april 2023 33

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders