Carrefour folder - van 29/01 t.e.m. 20/03/2024 - pagina 20 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 29/01/2024 - 20/03/2024 -  producten in de aanbieding - champignons, knoflook, uien, kip, kippenvlees, gehakt, kaas, geraspte kaas, kokosmelk, rijst, curry, cashewnoten, braadpan, oven, tafel. Pagina 20.
20 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
> Wie doet de boodschappen? “Voeding kopen we allemaal apart. Aankopen voor de cohousing doen we wel gemeenschappelijk: vaatwasblokjes, vuilinszakken... en we verdelen de kosten.” Hebben jullie slimme producten? “Maicon koopt altijd aardappelen en kip. Hij vindt die goedkoop en makkelijk te bereiden, en hij verwerkt ze in diverse gerechten. Hij houdt ook van de producten van de merken Carrefour en Simpl. Die zijn veel goedkoper dan merkproducten maar heel goed. Giacomo houdt van kant-en-klare quiches, die makkelijk en snel op tafel staan.” FOODCOACH: Slim ingeblikt “Nog een goed budgetidee: conserven! Profiteer van promo’s om er een voorraadje van aan te leggen en verwerk ze in al je bereidingen. Goed om te onthouden: groenten uit blik hebben prima voedingsvoordelen. Ze zijn ook heel makkelijk en snel te verwerken. Bovendien blijven ze lang goed, nemen ze minder plaats in dan verse groenten en zijn ze vaak goedkoper. Kies ze natuur, zonder toegevoegd zout. Voor een goede organisatie, en als je de boodschappen in het weekend doet: maak in het begin van de werkweek de verse groenten en hou conserven voor later in de week.” 20 Carrefour Food Magazine | februari 2024 Gratin van kip met curry van herfstgroenten 4 personen - Voorbereiding 15 min Bereiding 40 min - Makkelijk - € 2 uien I 300 g champignons I 300 g rapen I 200 g pastinaak I 2 teentjes knoflook I 1 el kerriepoeder I 400 ml kokosmelk I 600 g kipgehakt I 1 handvol cashewnoten I 100 g geraspte kaas I olie I peper, zout 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de uien en de champignons fijn. Schil de rapen en de pastinaak en snij in stukken. Verhit wat olie in een grote braadpan en leg er de helft van de uien in. Voeg na 1 min de geperste knoflook toe, laat 1 min meebakken en zet het vuur hoger. Voeg de rapen en de pastinaak toe. Laat 2 min bakken en voeg daarna de champignons, het kerriepoeder en de kokosmelk toe. Kruid met peper en zout en laat 10 min sudderen. FOODCOACH: “Een beetje rijst erbij en dit is nog een perfecte lunch voor de volgende dag.” 2 Verhit olie in een andere braadpan en fruit de rest van de uien. Voeg het gehakt toe en bak het terwijl je het fijner prakt. Kruid met peper en zout. 3 Schep het kipmengsel in een ovenschaal en bedek met de groentecurry. Meng de cashewnoten met de geraspte kaas, 1 el olie, peper en zout. Giet uit over de curry en bak 20 min in de oven, tot de kaas gesmolten is en de noten goudbruin kleuren. PER PORTIE 635 KCAL 39 G VETTEN 21 G KOOLHYDRATEN 10 G SUIKERS 9,3 G VEZELS 45 G EIWITTEN

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders