Carrefour folder - van 29/01 t.e.m. 20/03/2024 - pagina 21 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 29/01/2024 - 20/03/2024 -  producten in de aanbieding - bloemkool, bosui, limoen, soep, groentebouillonblokje, bouillon, kerrie, basmatirijst, rijst, chilipoeder, kaneel, komijnpoeder, koriander, gember, cashewnoten, bakplaat, pan, rasp, kookpan, oven, mini-oven. Pagina 21.
21 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
cohousing Vegetarische curry met basmatirijst 4 personen - Voorbereiding 10 min Bereiding 30 min - Makkelijk - € 1 rode ui I 1 rood pepertje I 1 el verse gember I 1 bloemkool I 1 el komijnpoeder I 1 el korianderpoeder I 1 el kaneelpoeder I 1 el chilivlokken I 300 g basmatirijst I 1 teentje knoflook I 1/2 groentebouillonblokje I 80 g cashewnoten I 400 g kikkererwten (blik) I 1 el chilipoeder I 1 opgehoopte el kerrie­poeder I 1 el dubbel tomaten­ concentraat I 1 limoen I 200 ml kokosroom I 1 bosje lente-uien I 5 el verse koriander I olijfolie I peper, zout 1 Snipper de rode ui en het rode pepertje. Schil en rasp de gember. Verdeel de bloemkool in roosjes, verdeel ze over een bakplaat en besprenkel met 2 el olijfolie. Kruid met peper, zout, komijn- en korianderpoeder, kaneel en chilivlokken. Meng goed en zet 10 à 15 min onder de ovengrill (onderin de oven). 2 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een scheutje olie in een kookpan en fruit de ui, het pepertje, de geperste knoflook en de gember. Laat 2 min bakken. Los intussen 1/2 bouillonblokje op in 200 ml water. FOODCOACH: De Zero Waste Boxen “Door dit initiatief van Carrefour kan je fruit en groenten kopen die licht beschadigd of overrijp maar nog perfect bruikbaar zijn voor soep, quiches, stoofschotels, smoothies... En dat tegen een heel klein pijsje: amper 2,50€ voor mnstens 1,5 kg. Een mooie manier om verspilling te voorkomen en een maaltijd te bereiden voor een miniprijs.” 3 Voeg de cashewnoten, de uitgelekte kikkererwten, het chili- en kerriepoeder en het tomatenconcentraat toe aan de kookpan. Meng en laat nog een paar minuten koken. Pers de limoen uit. Giet de kokosroom, 2 el limoensap en de bouillon in de pan en voeg de lente-ui in rondjes en de fijngehakte koriander toe. Meng en serveer met de rijst en de geroosterde bloemkool. PER PORTIE 718 KCAL 26,5 G VETTEN 87,7 G KOOLHYDRATEN 10,2 G SUIKERS 16 G VEZELS 24,4 G EIWITTEN Carrefour Food Magazine | februari 2024 21

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders