Carrefour folder - van 29/01 t.e.m. 20/03/2024 - pagina 22 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 29/01/2024 - 20/03/2024 -  producten in de aanbieding - panko, bieslook, platte peterselie, boerenkool, pastinaak, spinazie, appels, gehakt, chorizo, melk, rijst, dragon, kruiden, olijfolie, schaaltjes, kookpan, braadpan, oven. Pagina 22.
22 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
FOODCOACH: Aardappelen & eieren Zowel aardappelen als eieren horen bij de goedkoopste ingrediënten maar zijn enorm veelzijdig. Ze zijn makkelijk te bereiden, passen in een heleboel recepten en stillen goed de honger. Een heel slim budgetidee! Frittata met chorizo 4 personen - Voorbereiding 10 min Bereiding 15 min - Makkelijk - € 200 g chorizo I 1 ui I 1 teentje knoflook I 2 rode paprika’s I 100 g boerenkool of spinazie I 200 à 300 g gekookte rijst I 8 eieren I olijfolie I peper, zout 1 Snij de chorizo in stukjes. Snipper de ui en de knoflook. Verwijder de zaadjes uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in repen. Verhit een beetje olie in een braadpan en bak de chorizo. Voeg de ui, de knoflook, de paprika’s en de boerenkool of spinazie toe en laat sudderen met een deksel op de pan. 2 Voeg de rijst toe en meng. Klop de eieren los en giet ze in de pan. 3 Kruid met peper en zout, bak de frittata op een laag vuur en serveer. PER PORTIE 283 KCAL 19,2 G VETTEN. 12,4 G KOOLHYDRATEN 3,2 G SUIKERS 2,4 G VEZELS 13,8 G EIWITTEN 22 Carrefour Food Magazine | februari 2024 Gehakt Parmentier met appels en pastinaakpuree 4 personen Voorbereiding 20 min Bereiding 40 min Makkelijk - € 500 g pastinaak I 300 g aardappelen I 25 cl melk I nootmuskaat I 5 appels I 1 ui I 600 g gemengd gehakt I 40 g panko I 20 g verse kruiden (bieslook, bladpeterselie, dragon…) I boter I peper, zout PER PORTIE 708 KCAL 32 G VETTEN 55 G KOOLHYDRATEN 29 G SUIKERS 10 G VEZELS 36 G EIWITTEN 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de pastinaken en de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze samen ongeveer 20 min in gezouten water. Giet ze af en plet ze tot puree met de melk, een klontje boter, peper, zout en nootmuskaat. 2 Schil de appels en snij ze in stukken. Leg ze in een kookpan, voeg een klein beetje water toe en kook de appels in ongeveer 5 min gaar. Verhit een braadpan met wat boter en fruit de gesnipperde ui. Voeg het gehakt toe en kruid met peper en zout. 3 Schep het vlees in een ovenschaal, verdeel er de appels over en schep daarover de puree. Zet 15 min in de oven. Laat 2 el boter smelten in een braadpan, zet van het vuur en meng er de panko en de fijngesnipperde verse kruiden onder. Haal de schaal uit de oven, strooi er het pankomengsel over en zet nog 10 min in de oven. Serveer meteen.

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders