Carrefour folder - van 29/01 t.e.m. 20/03/2024 - pagina 28 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 29/01/2024 - 20/03/2024 -  producten in de aanbieding - cupcakes, asperges, zoete bataat, platte peterselie, frambozen, oesters, soep, aardappelpuree, kaas, Philadelphia, nagerecht, melk, cacaopoeder, suiker, groentebouillon, bouillon, kerrie, pecannoten, keukenpapier, oven. Pagina 28.
28 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
VALENTIJNSMENU Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Tomatensoep en knapperige hartjes Sint-jakobsnootjes, zoete aardappelpuree en parmezaankrokantjes Cupcakes met chocolade en frambozen 500 ml soep Voorbereiding 15 min Bereiding 20 min Makkelijk - € 800 g tomaten 1 ui 500 ml kippen- of groentebouillon blaadjes vers basilicum 1 el olijfolie peper 1 Was de tomaten en snij ze in stukken. Pel en snipper de ui en fruit in de olijfolie. Voeg de tomaten toe en laat even garen. Voeg de bouillon toe en laat sudderen tot de tomaten gaar zijn. 2 Mix de soep glad en laat nog even sudderen. 3 Hak het basilicum fijn. Giet de soep in kommen, bestrooi met basilicum, kruid met peper en serveer met de hartvormige toasts. 2 personen - Voorbereiding 20 min Bereiding 20 min - Makkelijk - €€ 2 zoete aardappelen melk 1 tl kerriepoeder 1/2 tl gemalen komijn 10 sint-jakobsnootjes 1 handvol bladpeterselie 30 g pecannoten 2 el boter peper, zout 1 Schil de zoete aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in gezouten water. Giet de zoete aardappelen af, giet er een scheut melk bij en plet tot een fijne puree. Breng op smaak met peper, zout, kerrie en komijn. Hou warm. 2 Dep de sint-jakobsnootjes droog PER PORTIE 105 KCAL 3,5 G VETTEN 13 G KOOLHYDRATEN 5,2 G SUIKERS 3,8 G VEZELS 4,2 G EIWITTEN met keukenpapier. Kruid met peper en zout en bak ze langs beide kanten gaar en goudbruin in een pan met de boter. 3 Dresseer de zoete-aardappel- puree op de borden. Schik er de sint-jakobsnootjes en een parmezaankrokantje bij. Hak de peterselie en de pecannoten grof, verdeel over de borden en serveer onmiddellijk. Al onze romantische recepten 28 Carrefour Food Magazine | februari 2024 PER PORTIE 574 KCAL 35 G VETTEN 40 G KOOLHYDRATEN 12 G SUIKERS 9,7 G VEZELS 21 G EIWITTEN 6 cupcakes Voorbereiding 15 min Bereiding 20 min Makkelijk - € 2 eieren 100 g suiker 100 g boter + voor de vorm 100 g zelfrijzende bloem + voor de vorm 3 el cacaopoeder 200 g verse kaas natuur (type Philadelphia) 2 el bloemsuiker 1 handvol frambozen 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de eieren met de suiker. Voeg de gesmolten boter, de bloem en 2 el cacaopoeder toe en meng glad. Beboter een muffinvorm en bestrooi met bloem. Verdeel het deeg in de vorm. 2 Bak de cupcakes ongeveer 20 min in de oven. Meng de kaas met 1 el cacao en de bloemsuiker. Haal de cupcakes uit de oven, haal ze uit de vorm en laat afkoelen. 3 Besmeer de cupcakes met kaasglazuur, decoreer met enkele frambozen en serveer. PER PORTIE 407 KCAL 27 G VETTEN 34 G KOOLHYDRATEN 20 G SUIKERS 1,8 G VEZELS 6,5 G EIWITTEN INGREDIËNTEN VOOR VERLIEFDEN Misschien wist je dat cacao een afrodisiacum is? Dat komt doordat het heel wat psychoactieve stoffen bevat zoals anandamide (de geluksmolecule) die de reputatie heeft het libido te stimuleren. Ook tomaten, chilipeper, sint-jakobsschelpen en zoete aardappelen zouden een afrodisiacum zijn, net als ginseng, knoflook, selder, asperges, oesters en ook amandelen.

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders