Carrefour folder - van 29/01 t.e.m. 20/03/2024 - pagina 45 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 29/01/2024 - 20/03/2024 -  producten in de aanbieding - citroen, soep, bouillon, pasta, citroengras, komijnpoeder, koriander, olijfolie, citroensap, bakpapier, kookpan, oven. Pagina 45.
45 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
MAALTIJDSOEPEN Oosterse soep met geroosterde pompoen en groene groenten 4 personen - Voorbereiding 10 min Bereiding 40 min - Makkelijk - € 1 kastanjepompoen I 1 el sojasaus I 1 broccoli I 1 handvol groene boontjes I 2 blokjes groen­ tebouillon I 250 ml kokosroom I 1 à 2 el kokos­ bloemsuiker I 1 citroen I olijfolie I peper, zout VOOR DE CURRYPASTA 4 rode pepertjes I 6 teentjes knoflook I 5 cm gember I 4 el korianderplukjes I 2 stengels citroengras I 2 sjalotten I 1 tl korianderpoeder I 1 tl komijnpoeder I 1 tl kurkumapoeder I 1 tl mild kerriepoeder 1 Maak eerst de currypasta: haal de zaadjes uit de pepertjes en mix ze met de knoflook, de gember, de korinderblaadjes, het citroengras, de sjalotten, het koriander-, komijn- en kurkumapoeder en het kerriepoeder tot een gladde pasta. 2 Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snij de pompoen middendoor en snij een helft in kleine blokjes (bewaar de tweede helft voor een andere bereiding). Verdeel de blokjes over de bakplaat, besprenkel met sojasaus en olijfolie en zet 30 min in de oven. 3 Blancheer de broccoli en de boontjes. Los de bouillonblokjes op in 800 ml kokend water. Verhit de currypasta in een kookpan tot het mengsel geurig wordt en voeg dan de bouillon en de kokosroom toe. Breng op smaak met zout, suiker en citroensap. Giet de soep in borden en verdeel er de blokjes pompoen en de groene groenten over. PAR PORTION 217 KCAL 13 G VETTEN 17 G KOOLHYDRATEN 13 G SUIKERS 4,4 G VEZELS 6,2 G EIWITTEN laat je inspireren door al onze soeprecepten Carrefour Food Magazine | februari 2024 45

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders