Carrefour folder - van 29/01 t.e.m. 20/03/2024 - pagina 49 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 29/01/2024 - 20/03/2024 -  producten in de aanbieding - pannenkoeken, zalm, gerookte zalm, ricotta, melk, suiker, arachideolie, keukenpapier, zeef, braadpan, oven. Pagina 49.
49 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
PANNENKOEKEN Pannenkoeken met spinazie, ricotta en zalm Tips van de chef voor perfecte pannenkoeken 12 pannenkoeken - Voorbereiding 25 min Bereiding 20 min - Makkelijk - € Laat het beslag rusten 1 portie basic pannenkoekenbeslag 50 g verse spinazie + 70 g om te garneren 400 g ricotta 200 g gerookte zalm arachideolie peper, zout Heb geduld. Om goed te kunnen bakken, is het cruciaal dat het beslag rust. Wacht 15 min als je werkt met ingrediënten op kamertemperatuur en lauwe melk, en tot 1 u met koude melk. 1 Mix het pannenkoekenbeslag met 50 g verse spinazie. Zonder klontertjes Zeef de bloem altijd zo fijn mogelijk, ook als je vloeiende bloem gebruikt. Meng de ingrediënten in deze volgorde: bloem, suiker, eieren en tot slot de melk, die je heel geleidelijk al kloppend toevoegt. Correct gebakken Een pannenkoek bak je in een goed hete pan met een beetje vetstof. Onze tip? Gebruik hiervoor een vel keukenpapier. Plooi het een paar keer dubbel, bevochtig een hoekje in wat olie en smeer hiermee de pan lichtjes in. Giet er een pollepel beslag in. Is die te groot of te klein? Giet het beslag in een lege plastic waterfles, prik een gaatje in de dop en knijp de juiste hoeveelheid beslag in de pan. PER PORTIE 490 KCAL 26 G VETTEN 36 G KOOLHYDRATEN 6 G SUIKERS 5,5 G VEZELS 28 G EIWITTEN 2 Verhit een scheutje olie in een braadpan en bak de pannenkoeken aan beide kanten. 3 Leg een pannenkoek op een bord en garneer met ricotta, gerookte zalm en spinazie. Kruid met peper en zout en vul zo verder pannenkoeken. har tige pannen koek Lekker warm Zet een leeg bord bovenop een pan kokend water (van het vuur af), zo blijft de temperatuur behouden. Stapel er gaandeweg de pannen­koeken op en sluit af met een tweede bord. Correct opwarmen In de microgolfoven: 10 à 20 sec op volle kracht. In de oven: 30 min op 50°C. In de pan: 30 sec per kant. Au bain-marie: zet een bord op een pan kokend water, leg er de pannenkoeken op en laat ze warmen. Carrefour Food Magazine | februari 2024 49

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders