Colruyt folder - 29.7.2020 - 11.8.2020 *

Colruyt folder

29.7.2020 - 11.8.2020 *

1 3
Colruyt-aanbieding - 29.7.2020 - 11.8.2020 -  producten in de aanbieding - fruit, vitamine, mozzarella, sperziebonen, ui. Pagina 1.
1 3

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 29.7.2020 tot en met 11.8.2020. We hebben 3 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Colruyt heeft kortingen op meer dan 26 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 3. Op deze pagina vindt u aanbiedingen fruit, vitamine, mozzarella, sperziebonen, ui; echter, deze folder van Colruyt heeft veel aanbiedingen voor producten zoals chinese kool, chipolataworstjes, pan, prei. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

Genieten van ‘t seizoen: prinsessenboontjes, zomerfavoriet Prinsessenbonen, sperziebonen, slabonen of Franse bonen? Het zijn allemaal synoniemen voor dezelfde jonge boontjes. Ze zijn lekker mals en worden daarom met peul en al gegeten. Dankzij hun frisse kleur en volle smaak zijn prinsessenbonen graag geziene gasten in zomerse slaatjes of bij een stukje vlees. Boontjessalade met mozzarella en geroosterde ui Ontdek het recept op colruyt.be/lekkerkoken Seizoen Prinsessenbonen zijn top van juli tot augustus. Vitamines Prinsessenbonen zijn rijk aan vezels en eiwitten. Ze zijn ook een bron van foliumzuur*. Smaak Heerlijk vol, met hun typische bonensmaak. Bewaren Prinsessenbonen blijven 3 à 4 dagen goed in de groentelade van uw koelkast. U kan ze ook 2 à 3 min. blancheren, laten uitlekken, vervolgens invriezen en tot 6 maanden bewaren. Prinsessenbonen los Herkomst: België/Nederland. 1,99 €/kg Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Kijk op colruyt.be/seizoensgroenten  * Foliumzuur (vitamine B11) speelt een rol in het celdelingsproces en bij een goede werking van ons lichaam. Het draagt bij aan de vorming van witte en rode bloedcellen. 22 Geldig van 29/7 t.e.m. 11/8/2020. * Met uw -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties