Colruyt folder - 9.9.2020 - 22.9.2020 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder

9.9.2020 - 22.9.2020 - NIET LANGER GELDIG *

1 3 4
Colruyt-aanbieding - 9.9.2020 - 22.9.2020 -  producten in de aanbieding - calcium, chocolade, kaas, mineralen, geraspte kaas, bier. Pagina 1.
1 3 4

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 9.9.2020 tot en met 22.9.2020. We hebben 4 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 4. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

Belgische kazen om trots op te zijn België is het land van chocolade, bier, frietjes … én natuurlijk ook van heerlijke kazen. Boordevol smaak en met eindeloos veel mogelijkheden. In een groot blok om zelf te versnijden, in kleine of heel kleine blokjes, sneetjes, gemalen, geraspt … Bij Colruyt vindt u kaas in alle soorten en vormen. Een kleine dagelijkse portie draagt bij aan uw inname van eiwitten, mineralen (zoals calcium) en vitaminen. Laat u verrassen door onze Belgische kazen. Kaas bij Colruyt: versneden en verpakt in eigen atelier Grimbergen, Brugge, Val Dieu … en ook Boni Selection en Everyday. Deze en nog vele andere kazen versnijdt Colruyt in zijn eigen atelier. En dat al meer dan 55 jaar lang. De kaasmeesters van Colruyt maken er sneetjes, spieën, blokjes en geraspte kaas van de grote kaaswielen die rechtstreeks van de kaasmakers komen. Daarbij houden ze nauwlettend de kwaliteit van elk product in het oog. Continue kwaliteitscontrole Colruyt kiest er bewust voor om een groot aantal Belgische en andere kazen zelf te versnijden en te verpakken. Thierry, die in het kaasatelier werkt, legt uit waarom: “We controleren zelf de kwaliteit van de kaas, tijdens het hele proces. Bij aankomst van de kaas meten we onmiddellijk de kerntemperatuur in de wielen. Die mag maximaal 7 °C zijn. We kijken ook de korst na en controleren of de kaas goed gerijpt is. Wekelijks proef ik ook met een vast team een 10-tal kazen. We beoordelen o.a. hun uitzicht, smeuïgheid en natuurlijk ook hun smaak.” Aperitiefblokjes, saladeblokjes, geraspt … Thierry: “We versnijden ook kazen in blokjes. En om op de nieuwe trend in te spelen, versnijden we nu ook kleinere blokjes om in slaatjes te verwerken.” Wat de geraspte kazen betreft, ook daar is heel wat vakmanschap nodig om ervoor te zorgen dat de kaas niet aan elkaar kleeft, en dat zonder antiklontermiddelen te gebruiken. “In onze verpakkingen zit dus enkel kaas, en niets anders.” Vakmanschap troef In totaal werken er zo'n 110 specialisten in het atelier van Colruyt. Kaas versnijden is niet zo eenvoudig. Elke medewerker mag zich dan ook een vakman noemen: hij krijgt een grondige opleiding en werkt in het begin uitsluitend aan één machine. Na ongeveer een jaar heeft hij alles onder de knie. Thierry: “Een jaar lijkt lang. Maar de ene kaas is de andere niet. Soms is hij wat harder, dan weer wat smeuïger.” Onze specialisten zorgen ervoor dat elk plakje of blokje vakkundig versneden naar de winkel vertrekt. 12 Geldig van 9/9 t.e.m. 22/9/2020. * Met uw -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Folders Colruyt

Meest bekeken advertenties