Colruyt folder - 27/01 - 02/02/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 1 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 27/01/2021 - 02/02/2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, kerrie, pan, room, uien, zwarte peper, peterselie, garnalen, Côtes de Gascogne. Pagina 1.
1 / 9

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
AAN TAFEL ... Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en bespaart tegelijk heel wat tijd. enu Weekm Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam voor de komende 2 weken. WEEK 1: 27/1 - 2/2 colruyt.be/weekmenu 1 PAN OP TAFEL 40 min. i van vis Waterzoo Ingrediënten (4 personen) 125 g wilde roze garnalen 600 g koolvishaasje (diepvries) 800 g groentereepjes (diepvries) 1 plantje platte peterselie 800 g bloemige aardappelen (polder) 1 ui € p.p. 4,70 € met appelen d r a a r e d l po 2,5 dl extra lichte room (7% V.G.) 2 eetl. boter 2 eetl. bloem 1 blokje visbouillon zwarte peper (molen) zout Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min.) -- Laat de vis volledig ontdooien en dep droog. Snij in porties van 3 à 4 cm. -- Laat de groentereepjes oppervlakkig ontdooien. -- Snipper de ui fijn. -- Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4 of in 6. -- Snipper de peterselie fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking). Bereiding (30 min.) 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. 2 Smelt intussen de boter in een kookpot met dikke bodem en bak de ui 2 min. glazig. Voeg de groentereepjes toe en roerbak nog 3 min. 3 Bestrooi met de bloem en laat even meebakken. Voeg de room en 5 dl water toe. Verkruimel er het bouillonblokje over, kruid met peper en zout en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Roer regelmatig. 4 Leg de porties vis op de groenten, dek af en laat nog 5 à 8 min. garen. 5 Voeg de aardappelen, de garnalen en de peterselie toe. Laat nog even doorwarmen en kruid met peper en zout. Afwerking Werk af met de rest van de platte peterselie. >>Voeg een beetje kerrie toe als extra smaakmaker. >>Liever een lactosevrije variant? Vervang de room dan door een plantaardig alternatief. Domaine de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne Martha Sexy Blond Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 516 kcal Vezels Vetten 13,8 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 7,9 g Zout Koolhydraten 49,3 g (waarvan) suikers 12,7 g 28 Geldig van 27/1 t.e.m. 2/2/2021. * Met 9,9 g 43,5 g 2,6 g . 1 2 l 2 d 3 4 1 5 m f 6

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders