Zonder
gluten
Ohne
Lactose
Sans
gluten
,
anoedels
b
o
s
t
e
m
k
Vegan wo
itskool
p
s
n
e
é
p
tem
Zonder
gluten
Sans
gluten
Ohne
Lactose
Hoofdgerecht
Zonder
lactose
Sans
lactose
Zonder gluten
Sans gluten
Zonder
Vegetarisch
lactose
Vegan
Zonder gluten
+
Alc.
Alcoholvrij Vegan Halal
Vegetarisch
Ingrediënten (4 personen)
Alc.
+
350Sansg gemarineerde tempé (versmarkt)
Végétarien
Végane
Sans alcool VéganeHalal
lactose
Végétarien
Sans gluten
200 g oosterse champignonmengeling
4 stengels groene selder
1/2 spitskool
1 rode paprika
1 plantje platte peterselie
270 g sobanoedels
3 eetl. rijstolie
4 eetl. ketjap
1 eetl. sambal oelek
Voorbereiding (20 min.)
-- Snij het harde gedeelte uit de spitskool en snij
de kool in heel fijne reepjes.
-- Schil de selder en snij in dunne plakjes.
-- Snij de rode paprika in de lengte in 2 en
verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij
in reepjes.
-- Snij de grotere champignons in plakken.
-- Snipper de peterselie fijn.
Bereiding (15 min.)
1 Verhit 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de
groene selder en de spitskool 5 min. Haal uit de
wok.
2 Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en
roerbak de champignons en de paprikareepjes
5 min. Haal uit de wok.
3 Kook intussen de noedels in lichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
4 Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en bak
de tempé 4 min. Voeg de sambal oelek toe en laat
nog 1 min. bakken. Meng er daarna de noedels,
de groenten en de ketjap onder en laat nog even
opwarmen.
Afwerking
Schep de noedelwok in 4 kommetjes en werk af
met de platte peterselie.
>>Liever met vlees? Vervang de tempé door
gemarineerde runderreepjes.
Domaine Saint André
I.G.P. Pays d'Oc
Cuvée des Trolls
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie
495 kcal Vezels
Vetten
15,4 g Eiwitten
(waarvan) verzadigde vetzuren 2,6 g Zout
Koolhydraten
61,8 g
(waarvan) suikers
10,3 g
40
Geldig van 10/2 t.e.m. 23/2/2021.
*
Met
.
10,6 g
22,2 g
3,0 g