Op het menu
1 PAN
OP TAFEL
+
25 min. 15 min.
€ p.p.
3,30 €
Ingrediënten
uit weekmenu 1.
Rode Prijzen geldig van
WO
24/2
DI
t.e.m.
2/3
19,27 €/kg
2,89 €
Boni Selection
Bio champignonburgers
2 stuks 150 g
escalope
en
met kipp
in
t
a
r
lieroom
ig
h
c
Gnoc
d-peterse
r
e
t
s
o
m
in
Ingrediënten (4 personen)
4 kippenescalopes (beenhouwerij)
3 koolrabi’s
1 plantje platte peterselie
1 ui
2 teentjes knoflook
70 g geraspte kaas (Gratin Mix)
Kwaliteit
2,5 dl extra lichte room
500 g aardappelgnocchi (versmarkt)
30 g pijnboompitten
1 eetl. mosterd op traditionele wijze
2 eetl. olijfolie
peper en zout
van bij ons
Voorbereiding (15 min.)
-- Snipper de ui en het knoflook fijn.
-- Schil de koolrabi’s en snij in blokjes van 1 cm.
-- Mix de platte peterselie samen met de room tot een gladde saus en roer er de mosterd
onder.
-- Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-- Snij de kippenescalopes in reepjes.
Bereiding (10 min. + 10 à 15 min. in de oven)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenreepjes 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met
peper en zout. Doe in een ovenschaal.
3 Kook intussen de gnocchi 1 à 2 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en schep bij de
kippenreepjes in de ovenschaal.
4 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan van de kip en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig.
Roer er de koolrabi onder en roerbak 5 min. Kruid met peper en zout en meng onder de gnocchi
en de kip.
5 Overgiet alles met de mosterd-peterselieroom en bestrooi met de geraspte kaas en de
pijnboompitten. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
>>Maak de ovenschotel vooraf klaar en verwarm op het moment zelf 20 à 25 min. in de
voorverwarmde oven, op 180 °C.
Calmel & Joseph
'Amstramgram' Viognier
I.G.P. Pays d'Oc
Postel Dubbel
Donker abdijbier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie
642 kcal Vezels
Vetten
25,1 g Eiwitten
(waarvan) verzadigde vetzuren 12,1 g Zout
Koolhydraten
49,5 g
(waarvan) suikers
5,7 g
7,15 €/kg
Kippenescalope
± 400 g
5,2 g
51,8 g
2,0 g
Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.
Vind meteen een recept
naar wens!
>>Met
de volgende icoontjes ziet u in één
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
Vlees
>>De
Gevogelte
Vis
Vegetarisch
bereidingstijd splitsen we zo op:
Aantal minuten
werk (snijden,
bakken, koken …)
+
15 min. 25 min.
Eventuele
oventijd
29