Colruyt folder - 24/02 - 02/03/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 2 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 24/02/2021 - 02/03/2021 -  producten in de aanbieding - kaas, knoflook, koolrabi, mosterd, ovenschotel, pan, room, teentjes, uien, peterselie, olijfolie, geraspte kaas, vegetarisch eten, gnocchi. Pagina 2.
2 / 9

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Op het menu 1 PAN OP TAFEL + 25 min. 15 min. € p.p. 3,30 € Ingrediënten uit weekmenu 1. Rode Prijzen geldig van WO 24/2 DI t.e.m. 2/3 19,27 €/kg 2,89 € Boni Selection Bio champignonburgers 2 stuks 150 g  escalope en met kipp in t a r lieroom ig h c Gnoc d-peterse r e t s o m in Ingrediënten (4 personen) 4 kippenescalopes (beenhouwerij) 3 koolrabi’s 1 plantje platte peterselie 1 ui 2 teentjes knoflook 70 g geraspte kaas (Gratin Mix) Kwaliteit 2,5 dl extra lichte room 500 g aardappelgnocchi (versmarkt) 30 g pijnboompitten 1 eetl. mosterd op traditionele wijze 2 eetl. olijfolie peper en zout van bij ons Voorbereiding (15 min.) -- Snipper de ui en het knoflook fijn. -- Schil de koolrabi’s en snij in blokjes van 1 cm. -- Mix de platte peterselie samen met de room tot een gladde saus en roer er de mosterd onder. -- Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. -- Snij de kippenescalopes in reepjes. Bereiding (10 min. + 10 à 15 min. in de oven) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenreepjes 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout. Doe in een ovenschaal. 3 Kook intussen de gnocchi 1 à 2 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en schep bij de kippenreepjes in de ovenschaal. 4 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan van de kip en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig. Roer er de koolrabi onder en roerbak 5 min. Kruid met peper en zout en meng onder de gnocchi en de kip. 5 Overgiet alles met de mosterd-peterselieroom en bestrooi met de geraspte kaas en de pijnboompitten. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven. >>Maak de ovenschotel vooraf klaar en verwarm op het moment zelf 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven, op 180 °C. Calmel & Joseph 'Amstramgram' Viognier I.G.P. Pays d'Oc Postel Dubbel Donker abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 642 kcal Vezels Vetten 25,1 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 12,1 g Zout Koolhydraten 49,5 g (waarvan) suikers 5,7 g 7,15 €/kg Kippenescalope ± 400 g 5,2 g 51,8 g 2,0 g Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.  Vind meteen een recept naar wens! >>Met de volgende icoontjes ziet u in één oogopslag over welk soort gerecht het gaat: Vlees >>De Gevogelte Vis Vegetarisch bereidingstijd splitsen we zo op: Aantal minuten werk (snijden, bakken, koken …) + 15 min. 25 min. Eventuele oventijd 29

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders