Colruyt folder - 24/02 - 02/03/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 7 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 24/02/2021 - 02/03/2021 -  producten in de aanbieding - dille, havermout, chocolade, knoflook, komkommer, Montepulciano, munt, paprikapoeder, rode paprika, rode ui, rucola, teentjes, Tzatziki, uien, yoghurt, peterselie, oesterzwammen, olijfolie, griekse yoghurt, gele paprika, broodje, vegetarisch eten. Pagina 7.
7 / 9

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Zonder gluten Zonder gluten , zwammen BUDGET- gluten VRIENDELIJK Sans Ohne Lactose Zonder lactose Sans lactose Ohne Lactose 30 min. Zonder gluten Zonder Vegetarisch lactose Sans gluten Sans Végétarien lactose € p.p. 2,50 € Vegan Végane er met oest a ing it p ie g g SansVe seliedress r e t e p gluten n e paprika Ingrediënten (4 personen) 500 g oesterzwammen 250 g fijnproeversmix rucola Alcoholvrij Zonder gluten Vegetarisch 1 rode paprika 1 gele paprika 1/2 plantje platte peterselie 3 teentjes knoflook 1 rode ui Sans gluten + Alc.150 g plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt (bv. Alpro) Alcoholvrij 6 pitabroodjes 3 eetl. olijfolie 1/2 koffiel. ras el hanout Alc. 1/2 koffiel. paprikapoeder peper en zout Halal Vegan + Sans alcool Halal Végétarien Végane Sans alcool Voorbereiding (15 min.) -- Snipper de ui en het knoflook fijn. -- Scheur de oesterzwammen in repen. -- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in fijne repen. -- Hak de peterselie grof. Bereiding (15 min.) 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en 2/3 van het knoflook 1 min. 2 Roer er de oesterzwammen en de paprikareepjes onder en kruid met het paprikapoeder en de ras el hanout. Roerbak ± 5 min. 3 Meng ondertussen de peterselie en de rest van het knoflook onder het plantaardig yoghurtalternatief en kruid met peper en zout. 4 Warm de broodjes op in de broodrooster of zet ze 2 min. onder de ovengrill op 180 °C. Afwerking Snij 4 pitabroodjes open en vul met wat slamix en een grote lepel peterseliedressing. Verdeel er wat oesterzwammen en paprikareepjes over. Snij de resterende 2 broodjes in 2 en vul op dezelfde manier. Serveer 1,5 broodje per persoon en geef er de rest van de slamix en de peterseliedressing apart bij. Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Abruzzo - Italië Postel Dubbel Donker abdijbier Energie 491 kcal Vezels Vetten 12,7 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 3,6 g Zout Koolhydraten 75,8 g (waarvan) suikers 6,9 g 6,3 g 15,2 g 1,3 g Tip van Valérie van het kookteam Nog plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt over? n ontbijt a v r e k k e L rt tot desse Serveer het yoghurtalternatief als ontbijt met vers of gedroogd fruit, pitten en noten, en havermout. Voor de lunch kan je er tzatziki van maken. Meng er stukjes komkommer, fijngesnipperd knoflook, dille en munt onder en kruid met peper en zout. Lekker op een bruin broodje. En als dessert? Werk een pannenkoek af met het yoghurtalternatief, vers fruit en gesmolten chocolade. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. 34 Geldig van 3/3 t.e.m. 9/3/2021. * Met . + Alc. Halal + Alc. Halal

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders