Colruyt folder - 05/05 - 18/05/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 2 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 05/05/2021 - 18/05/2021 -  producten in de aanbieding - appels, havermout, kaneel, rabarber, suiker, gember, frambozen, vitamine. Pagina 2.
2 / 4

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Van het seizoen Rabarberweetjes CCOmdat rabarber vaak in zoete gerechten zit, wordt het door veel mensen beschouwd als fruit, maar het is wel degelijk een groente. eet u het best niet meer dan twee keer per week, want ze bevat veel oxaalzuur. CCRabarber CCMet het vocht dat vrijkomt tijdens het koken van rabarber kan u water een extra heerlijk smaakje geven. Ook ideaal om ijs mee af te werken! Rabarber schoonmaken … CCSnij de onderste harde stukken van de stengels en maak goed schoon onder koud water. CCTrek eventueel de stugge draadjes van de stengels. CCSnij de stengels in grote of kleine stukken, afhankelijk van de bereiding. Crumble met rabarber Snij 500 g rabarber in stukken van 2 cm en kook 5 min. in water. Giet af en laat uitlekken. Meng er de zaadjes van 1 vanillestokje, 200 g diepgevroren frambozen en 2 eetl. rietsuiker onder. Verdeel het rabarbermengsel over een ingevette ovenschaal. Meng 50 g kokospoeder met 200 g havermout, 2 eetl. vloeibare honing en 3 eetl. kokosolie. Verdeel over het fruit en zet ± 20 min. in een voorverwarmde oven, op 200 °C. Het volledige recept voor deze rabarberframbozencrumble vindt u op colruyt.be/lekkerkoken. ... en klaarmaken Rauw Snipper rauwe rabarber heel fijn of maak er linten van met een dunschiller. Heerlijk in slaatjes. Ook lekker: staafjes rabarber om te dopen in suiker, siroop of honing. Koken Kook 8 à 12 min. in weinig water. Zo blijven kleur, vitamines en smaak het best behouden. De rabarber is gaar als de stukken in vezels uit elkaar vallen. Graag wat suiker erbij? Voeg die na het koken toe, dan proeft u meteen hoeveel er nodig is. Roosteren Leg stukken van dezelfde grootte tegen elkaar in een ovenschaal en besprenkel met water. Bestrooi met fijne suiker en zet ± 20 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C. Haal uit de oven en laat afkoelen in de schaal. Ideaal voor slaatjes of desserten (tiramisu, pannenkoeken, trifle ...). Ook lekker met extra smaakmakers zoals vanillearoma, gember, kaneel, citroenzeste, rood fruit ... Voeg ze toe voor het roosteren. En voor de kids ... u rabarber verwerkt in een koud gerecht, dan zal die minder zuur smaken. Zelfs als u ze hebt klaargemaakt met minder suiker. CCAls eventueel wat ander fruit zoals appel, aardbei of abrikoos in uw rabarbermoes. CCVerwerk CCStaat er rauwe rabarber op het menu? Laat de kinderen dan met een dunschiller de slierten maken, want alles wat je zelf doet, smaakt altijd zoveel beter. Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen. 41

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders