Colruyt folder - 05/05 - 18/05/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 3 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 05/05/2021 - 18/05/2021 -  producten in de aanbieding - ham, melk, pan, rabarber, room, rucola, walnoten, yoghurt, olijfolie, griekse yoghurt, brood, ricotta, vitamine. Pagina 3.
3 / 4

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Lunch Croque geitenkaas met rabarberslaatje cm. Hak • Snij 3 stengels rabarber in stukken van 4 in er omm komk 1 Snij grof. itten ootp waln 8 1 bosje Snij es). zaadj halvemaantjes (verwijder eerst de sneetjes 8 van n korste de Snij 4. in radijzen in de lengte d. broo vierkant bruin er • Doe de rabarber in een ovenschaal en meng in een min. 15 ± Zet r. 2 eetl. vloeibare honing onde a (hou rucol g 75 Meng °C. 200 op voorverwarmde oven de en en radijz de er, omm komk de met over) een beetje walnoten. nazijn en • Meng 2 eetl. olijfolie met 1 eetl. framboze zout. layaHima en r kruid met zwar te pepe tjes • Verdeel 4 sneetjes Ganda-ham over 4 snee g zachte 150 er el verde en op rucola wat er Schik d. broo . brood het van rest geitenkaas over. Bedek met de ber rabar de voeg en slaatje het r • Meng de dressing onde zout. en r pepe toe. Kruid met nbaklaag en • Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaa driehoeken 2 in Snij kant. bak de croques 2 min. aan elke . en serveer met het slaatje Tussendoortje Broodpudding met rabarber en van ± 3 cm) ± 2 min. in 1 dl water • Kook 400 g rabarber (in stukken over eel verd en uit aan schuimsp 50 g rietsuiker. Schep ze er met een te tussen alle stukken). ruim wat (laat al scha oven terde een bebo % V.G.) in een kookpot. Voeg (40 room • Doe 3 dl melk en 2,5 dl slag roma toe. Breng aan de kook en een snuifje zout en 1 buisje vanillea haal van het vuur. g rietsuiker. Giet er de warme melk • Klop 3 eieren los samen met 100 en room over en meng goed. 1 biosinaasappel. Besmeer • Rasp de schil van 1 biolimoen en Schik de sneetjes met de besmeerde 250 g oud brood met 250 g ricotta. rooi met de citruszeste. Giet er de kant naar onder op de rabarber en best 30 min. trekken. laat en eiermengeling met een zeef over giet rondom kokend water tot de en laat bakp e diep • Zet de ovenschaal in een Zet ± 45 min. in een voorverwarmde ovenschaal ongeveer half onderstaat. nog 10 min. rusten. Bestrooi met oven op 180 °C. Haal uit de oven en laat g Griekse yoghurt. 250 met er 2 eetl. bloemsuiker en serve Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? Van rabarber-icetea tot rabarbercake Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Ontdek al onze recepten met rabarber op colruyt.be/lekkerkoken Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. 42 Geldig van 5/5 t.e.m. 18/5/2021. * Met .

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders