tte
en courge
ip
k
n
a
v
Brochette
llesalade
a
f
r
a
f
e
s
met fris
Hoofdger
echt
Ingrediënten (4 personen)
4 gemarineerde kippenescalopes (beenhouwerij)
40 g rucola
20 kerstomaten
1 komkommer
1 gele paprika
1/2 courgette
1/3 plantje bieslook
1/3 plantje pepermunt
1 rode ui
12 ontpitte zwarte olijven (versmarkt)
100 g kaasblokjes voor salades
300 g farfalle
2 eetl. olijfolie
1 eetl. Italiaanse kruidenmix
zwarte peper (molen)
zout
Bereiding in de keuken (20 min.)
1 Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder
koud water. Laat uitlekken.
2 Snij intussen de komkommer in de lengte in 4,
verwijder de zaadjes en snij in stukjes. Verwijder de
pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in
stukjes.
3 Snipper het bieslook en de rode ui fijn. Pluk de
pepermunt.
4 Snij de olijven in 2. Hou 4 kerstomaten apart
en snij de rest in 2. Snij de kippenescalopes in de
lengte in 3 repen.
5 Lepel 16 bolletjes uit de courgette met een
meloenlepel (de grootste kant als er 2 kanten zijn).
6 Prik het uiteinde van een reep kip op een
brochettestokje. Prik er daarna 2 bolletjes courgette
op en het andere uiteinde van de kippenreep.
Neem opnieuw een uiteinde van een reep kip, een
tomaatje en het andere uiteinde van de kippenreep.
Eindig met nog een kippenreep en prik er een
courgettebolletje tussen. Maak zo 4 brochettes.
Vegetarische kazen in
blokjes, perfect voor een
slaatje.
Oude kaas
3,09 € (17,66 €/kg)
Gemarineerde kippenescalope
Marinade met mango en kokos. Bak 2 à 3 min.
aan elke kant op een matig warme barbecue.
Boni Selection
oude kaas of mix
in blokjes 175 g
8,98 €/kg
14
Geldig van 5/5 t.e.m. 18/5/2021.
*
Met
.
Bereiding op de barbecue (5 min.)
8 Bak de brochettes 4 à 5 min. aan elke kant op
een warme barbecue.
El Coto Rosado
D.O.C. Rioja
Spanje
Martha Sexy Blond
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie
603 kcal Vezels
Vetten
19,2 g Eiwitten
(waarvan) verzadigde vetzuren 6,2 g Zout
Koolhydraten
62,0 g
(waarvan) suikers
10,0 g
Knofloof en fijne kruiden
2,29 € (15,27 €/kg)
6,6 g
42,3 g
0,8 g
Zongedroogde tomaten
2,69 € (10,15 €/kg)
Mix
3,49 € (19,94 €/kg)
-15 %*
vanaf
2 verpakkingen
7 Meng de olijfolie met de Italiaanse kruiden en
meng onder de pasta. Voeg de olijfjes, tomaten,
rucola, komkommer, rode ui, kaasblokjes, paprika,
pepermunt en bieslook toe, meng alles goed. Kruid
met peper en zout.
Apetina
kaasblokjes in olie met
knofloof en fijne kruiden
of zongedroogde tomaten
265 g
-25 %*
vanaf 1 bokaal