Colruyt folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 4 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding -  producten in de aanbieding - aardbeien, basilicum, komkommer, rietjes, tijm, grapefruit, prosecco, gin. Pagina 4.
4 / 37

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Apero Prosecco met ijslolly van aardbei en basilicum Liever alcoholvrij? Gebruik alcoholvrije bubbels! COCKTAIL - 3,40 €/GLAS INGREDIËNTEN (1 glas) 12,5 cl prosecco 1 koffiel. limoensap 6 aardbeien 4 blaadjes basilicum 1 koffiel. vloeibare honing BEREIDING (10 min. + 3 u. in de diepvriezer) 1 Verwijder de kroontjes van de aardbeien. 2 Doe de aardbeien samen met het limoensap, 1 eetl. water en de honing in een steelpannetje. Laat stoven tot de aardbeien zacht worden. Laat even afkoelen. 3 Voeg 2 blaadjes basilicum toe en mix fijn met de staafmixer. Giet in een ijslollyvorm. Duw er een houten stokje in. Plaats 3 u. in de diepvriezer. 4 Schenk de prosecco in een wijnglas. Haal de ijslolly uit de vorm en leg in het glas. Werk af met de rest van het basilicum. Serveer onmiddellijk. Grapefruit Gin & Tonic COCKTAIL - 2,25 €/GLAS INGREDIËNTEN (1 glas) 5 cl kruidige, florale gin (bv. Hendrick’s of Tanqueray) 20 cl pompelmoessap met tonic (bv. Pomton) 1/8 komkommer 2 takjes verse tijm 4 ijsblokjes BEREIDING (5 min.) Liever alcoho lvrij? Laat de gin weg of vervang hem door 5 cl alco holvrije bitte r (bv. Crodino R osso). 4 1 Snij met een dunschiller 2 lange brede slierten van de komkommer. Duw ze tegen de rand van een whiskyglas. 2 Doe de ijsblokjes in het glas en overgiet met de gin en het pompelmoessap. 3 Werk af met de takjes verse tijm en een rietje.

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders