Colruyt folder - pagina 22 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - pagina 22 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 22 ... 41
Colruyt-aanbieding -  producten in de aanbieding - halloumi, vegan, côtes de provence, vegetarisch. Pagina 22.
1 ... 22 ... 41

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van - tot en met -. We hebben 40 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 40. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
Salades Ohne Lactose Ohne Lactose Zonder lactose Zonder lactose Sans laactose Sans laactose Zonder gluten Zonder gluten Sans gluten Sans gluten Salade aux pêches et au halloumi grillés Alc. Zonder gluten Zonder gluten Sans gluten Sans gluten + ACCOMPAGNEMENT - 3,50 €/PERS. Vegetarisch Vegan Vegan Halal Alcoholvrij Alcoholvrij Vegetarisch Végétarien Végétarien Végane Végane Sans alcool + Alc. SansHalal alcool + Alc. Halal + Alc. Halal INGRÉDIENTS (4 personnes) 350 g de tomates cerises de différentes couleurs 100 g de jeunes pousses de salade 1/2 botte de jeunes oignons 60 g de mûres 20 g de basilic frais 1 oignon rouge 150 g de halloumi (fromage chypriote) 50 g de pignons de pin 410 g de tranches de pêches au jus (boîte) 1 c. à soupe d’huile d’olive poivre noir (moulin) sel marin (moulin) AU PRÉALABLE (10 min) - Égouttez les pêches. - Coupez l’oignon rouge en fines demi-lunes. - Tranchez les tomates cerises en 2. - Déchirez les feuilles de basilic (réservez-en quelques-unes pour la présentation). - Ciselez les jeunes oignons. - Détaillez le halloumi en tranches de ± 1/2 cm d’épaisseur. PRÉPARATION (15 min) 1 Faites chauffer l’huile d’olive dans une poêle à griller et dorez-y les pêches. Réservez hors de la poêle. 2 Faites griller les tranches de halloumi des 2 côtés dans la poêle. 3 Entre-temps, faites dorer les pignons de pin dans une poêle à revêtement antiadhésif, sans matière grasse. 4 Mélangez les tomates cerises, l’oignon rouge et le basilic déchiré avec les jeunes pousses de salade. Ajoutez les jeunes oignons (réservez-en pour la présentation), les pêches et le halloumi. Salez et poivrez. PRÉSENTATION Parsemez la salade de pignons de pin, de mûres, de feuilles de basilic entières et du reste des jeunes oignons. Fleurs de Prairie A.O.P. Côtes de Provence Ename Triple Bière d’abbaye blonde Valeur nutritionnelle par personne (sur la base de la liste des ingrédients) : Énergie 316 kcal - Lipides 21,4 g (dont) acides gras saturés 7,4 g Glucides 15,4 g (dont) sucres 13,8 g - Fibres 5,2 g - Protéines 12,5 g - Sel 1,2 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties