Colruyt folder - 19.5.2021 - 25.5.2021 - pagina 1 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 19.5.2021 - 25.5.2021 - pagina 1 - NIET LANGER GELDIG *

1 3 4 ... 9
Colruyt-aanbieding - 19.5.2021 - 25.5.2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, balsamicoazijn, chipolataworstjes, knoflook, komkommer, rode ui, tomatenblokjes, ui, peterselie, olijfolie, olijven, veggie. Pagina 1.
1 3 4 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 19.5.2021 tot en met 25.5.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
AAN TAFEL ... Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. enu Weekm WEEK 1: 19/5 - 25/5 colruyt.be/weekmenu BUDGETVRIENDELIJK 45 min. € p.p. 2,10 € el e aardapp uld lata en gev o p alsa i h c n e kommers m Kipp o -k n e t ma met to Ingrediënten (4 personen) 4 kippenchipolata’s (beenhouwerij) 3 trostomaten 1 komkommer 1/2 plantje platte peterselie 4 dikke aardappelen 1 rode ui 1 teentje knoflook 10 ontpitte zwarte olijven (versmarkt) 5 eetl. olijfolie 1 eetl. witte balsamicoazijn peper en zout Voorbereiding (15 min.) -- Snipper de rode ui en het teentje knoflook heel fijn. -- Hak de platte peterselie grof. -- Snij de tomaten en de ongeschilde komkommer in blokjes van max. 1 cm. -- Snij de zwarte olijven in schijfjes. Bereiding (30 min.) 1 Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Kook 25 à 30 min. in lichtgezouten water. Giet af. 28 Geldig van 19/5 t.e.m. 25/5/2021. * Met . 2 Meng intussen de tomatenblokjes met de komkommer, de rode ui, het knoflook, de olijven en de platte peterselie. Roer er 3 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn onder en kruid met peper en zout. 3 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata’s 1 min. aan elke kant goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 4 à 5 min. verder garen. Draai af en toe om. Afwerking Leg op elk bord een aardappel en snij in de lengte open, maar niet volledig doormidden. Verdeel er de tomaten-komkommersalsa over en serveer met de kippenchipolata’s. Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc Postel Blond Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 562 kcal Vezels Vetten 30,1 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 6,1 g Zout Koolhydraten 36,0 g (waarvan) suikers 6,7 g 6,6 g 33,3 g 2,4 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties