Colruyt folder - 19.5.2021 - 25.5.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 19.5.2021 - 25.5.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

1 3 5 6 ... 9
Colruyt-aanbieding - 19.5.2021 - 25.5.2021 -  producten in de aanbieding - asperges, blond bier, kabeljauw, knoflook, room, sherry, tijm, ui, waterkers, witte asperges, bier, sauvignon blanc, top, koelkast. Pagina 3.
1 3 5 6 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 19.5.2021 tot en met 25.5.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
asperges KLAAR IN 1, 2, 3 35 min. € p.p. 8€ asje met a h w u a j l Kabe aus rryrooms en she Ingrediënten (4 personen) 600 g kabeljauwhaasje royal (versmarkt) 1 kg witte asperges 1 zakje waterkers 1 takje verse tijm 200 g parelcouscous 1 teentje knoflook 1 ui 2 eetl. boter 2,5 dl lichte room 1 dl droge sherry 1/2 blokje visbouillon 1 blaadje laurier peper en zout Voorbereiding (15 min.) -- Snipper de ui en het knoflook fijn. -- Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde. -- Hak de waterkers grof. -- Rits de blaadjes van het takje tijm. Bereiding (20 min.) 1 Doe de ui samen met het knoflook, de tijm en de laurier in een kookpot en overgiet met de droge sherry. Laat droogkoken zonder dat de ui bruin kleurt. Overgiet met de room en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat voor de helft inkoken. Verwijder het blaadje laurier. 2 Doe intussen de asperges in een kookpot met koud water en breng aan de kook. Laat ± 10 min. garen, naargelang de dikte. 3 Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 4 Smelt de boter in een braadpan en bak het kabeljauwhaasje ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Snij in 4 schuine stukken. Afwerking Verdeel de asperges en de parelcouscous over de borden. Schik er een stuk kabeljauw naast en lepel er de saus over. Werk af met de waterkers. Change Sauvignon Blanc-Viognier I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand LeFort Tripel Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 389 kcal Vezels Vetten 12,7 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 7,5 g Zout Koolhydraten 26,2 g (waarvan) suikers 7,2 g Tip van Valerie van het kookteam Asperges houden s r e v r e k lek Bereid asperges zo snel mogelijk na aankoop. Wil u ze toch bewaren? Wikkel ze in een vochtige keukenhanddoek en leg ze in de koelkast. Zo blijven ze nog 1 à 2 dagen goed. Geschilde asperges legt u het best meteen in koud water. Zo drogen ze niet uit. Gooi de schillen en het kookwater niet weg: u kan er soepen en bouillons mee op smaak brengen! Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. Aspergeroomsoep 30 Geldig van 19/5 t.e.m. 25/5/2021. * Met . 4,5 g 33,6 g 0,4 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties