Colruyt folder - 19.5.2021 - 25.5.2021 - pagina 7 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 19.5.2021 - 25.5.2021 - pagina 7 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 7 9
Colruyt-aanbieding - 19.5.2021 - 25.5.2021 -  producten in de aanbieding - knoflook, limoen, pan, paprikapoeder, pasta, prei, tomatensaus, ui, zalm, olijfolie, olijven, gezeefde tomaten, mozzarella, courgette. Pagina 7.
1 ... 7 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 19.5.2021 tot en met 25.5.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
1 PAN OP TAFEL € p.p. 4€ + 40 min. 45 min. te e courget e met gel Vislasagn en olijven Ingrediënten (4 personen) 400 g wokmix vis (diepvries) 4 gele courgettes 1 ui 1 teentje knoflook 10-tal groene en zwarte olijven met kruiden (versmarkt) 125 g mozzarella 12 lasagnevellen 690 g passata rustica (gezeefde tomaten) 1 eetl. olijfolie 1 koffiel. paprikapoeder 1 blokje visbouillon peper en zout Voorbereiding (ontdooitijd + 20 min.) -- Snij de gele courgettes in dunne repen met een dunschiller of een mandoline. -- Snij de mozzarella in schijfjes. -- Snij de olijven in ringetjes. -- Snipper de ui en het knoflook fijn. -- Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Bereiding (20 min. + 40 à 45 min. in de oven) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. 3 Voeg het paprikapoeder toe en overgiet met de passata. Verkruimel er het bouillonblokje over en laat 5 min. koken. Kruid met peper en zout. 4 Verdeel een laagje tomatensaus en courgetterepen over de bodem van een ovenschaal. Leg er enkele lasagnevellen naast elkaar in. Verdeel er de stukken vis over en ga verder met een laag saus. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje saus en werk af met de olijven en de mozzarella. 5 Zet 40 à 45 min. in de voorverwarmde oven. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de mozzarella te bruin wordt. Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië Postel Dubbel Donker abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 600 kcal Vezels Vetten 14,2 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 5,6 g Zout Koolhydraten 71,9 g (waarvan) suikers 26,8 g Tip van Valerie van het kookteam r Ideaal voo erecht een snel g Nog wokmix vis over? Wokschotel met vis, groenten en saffraanrijst De wokmix vis is een mengeling van 3 soorten diepgevroren graatloze vis: schar, zalm en Alaska pollak. Het is een handig product om in huis te hebben als u weinig tijd hebt. Laat de stukjes vis oppervlakkig ontdooien en verwerk ze in een vissoep, pasta met roomsaus of een wokgerecht. Inspiratie nodig? Ontdek onze recepten met wokmix vis op colruyt.be/lekkerkoken. Vissoep met courgette, limoen en rijstvermicelli euïge prei Trio van vis met sm 34 Geldig van 26/5 t.e.m. 1/6/2021. * Met . Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. 7,4 g 42,7 g 0,6 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties