Colruyt folder - 2.6.2021 - 8.6.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 2.6.2021 - 8.6.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

1 3 5 6 ... 9
Colruyt-aanbieding - 2.6.2021 - 8.6.2021 -  producten in de aanbieding - basilicum, bieslook, heilbot, koriander, krieltjes, makreel, munt, zalm, peterselie, olijfolie, granaatappel, granaatappelpitjes, gerookte heilbot, frambozen, garnalen, brood, carpaccio, quinoa, sauvignon blanc, vinaigrette. Pagina 3.
1 3 5 6 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 2.6.2021 tot en met 8.6.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
t, SNEL KLAAR 25 min. € p.p. 4,10 € o met heilb f u e o b e d n coeur inaigrette paccio va Ca r nv framboze quinoa en Ingrediënten (4 personen) 150 g gerookte heilbot 125 g Noordzeegarnalen (versmarkt) 2 tomaten (coeur de boeuf) 1 granaatappel 75 g frambozen 1 plantje basilicum 200 g quinoa 1 eetl. frambozenazijn 2 eetl. olijfolie peper en zout Voorbereiding (10 min.) -- Snij de tomaten in dunne schijfjes. -- Verwijder de pitjes uit de granaatappel. -- Snij de sneetjes heilbot in 2 of in 3. Bereiding (15 min.) 1 Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 2 Schik intussen de tomatenschijfjes en de heilbot afwisselend op een bord. 3 Prak de frambozen met een vork en meng er de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout. Afwerking Bestrooi de carpaccio met de garnalen en de granaatappelpitjes. Werk af met de frambozenvinaigrette en basilicumblaadjes. Serveer met de quinoa. Le Sablou Sauvignon Blanc A.O.P. Bergerac Postel Tripel Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 381 kcal Vezels Vetten 14,9 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 2,3 g Zout Koolhydraten 38,0 g (waarvan) suikers 9,9 g Tip van Sophie van het kookteam iëren! Volop var Maak de vinaigrette met de granaatappelpitjes en werk af met de frambozen. Geen basilicum? Vervang hem dan door munt, koriander, peterselie of bieslook. U kan ook andere gerookte vis gebruiken, zoals zalm of makreel. En in plaats van quinoa kan u gaan voor tarwe, brood of krieltjes. De mogelijkheden zijn eindeloos! Experimenteer dus gerust met nieuwe smaken. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. 24 Geldig van 2/6 t.e.m. 8/6/2021. * Met . 2,8 g 22,5 g 1,2 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties