Colruyt folder - 2.6.2021 - 8.6.2021 - pagina 5 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 2.6.2021 - 8.6.2021 - pagina 5 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 5 ... 9
Colruyt-aanbieding - 2.6.2021 - 8.6.2021 -  producten in de aanbieding - bakplaat, blond bier, oranje, pan, penne, rucola, tijm, ui, olijfolie, olijven, bier, côtes du rhône. Pagina 5.
1 ... 5 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 2.6.2021 tot en met 8.6.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
AAN TAFEL ... U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. enu Weekm WEEK 2: 9/6 - 15/6 colruyt.be/weekmenu 45 min. € p.p. 3,27 € a k de papri r e t s o o r e g enne met i’s Volkorenp en scamp Ingrediënten (4 personen) 24 gepelde geblancheerde scampi's 'medium' (diepvries) 4 paprika’s (1 rode, 1 groene, 1 gele en 1 ui 50 g ontpitte zwarte olijven (versmarkt) 400 g volkorenpenne 3 eetl. olijfolie peper en zout 1 oranje) 100 g rucola enkele takjes verse tijm Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min. + 20 min. in de oven) -- Verwarm de oven voor op 220 °C. -- Verdeel de volledige paprika’s en de ongepelde ui over een bakplaat en zet 20 min. in de oven (tot ze zwartgeblakerd zijn). -- Laat de scampi’s volledig ontdooien en dep droog. -- Haal de schil van de paprika’s en pel de ui. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s. Snij de paprika’s en de ui in dunne reepjes. -- Snij de olijven in schijfjes. -- Rits de blaadjes van de takjes tijm. Bereiding (15 min.) 1 Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 2 Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de scampi’s 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en de tijm. 3 Meng de paprika- en uireepjes, de olijven en de scampi’s onder de penne. Afwerking Werk af met de rucola. La Fanfinette rosé A.O.P. Côtes du Rhône Martha Sexy Blond Sterk blond bier 26 Geldig van 9/6 t.e.m. 15/6/2021. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 569 kcal Vezels Vetten 13,7 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 2,0 g Zout Koolhydraten 72,4 g (waarvan) suikers 10,4 g * Met . 11,9 g 33,0 g 1,5 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties