Colruyt folder - 2.6.2021 - 8.6.2021 - pagina 7 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 2.6.2021 - 8.6.2021 - pagina 7 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 7 9
Colruyt-aanbieding - 2.6.2021 - 8.6.2021 -  producten in de aanbieding - biefstuk, citroen, kokosmelk, koolrabi, koriander, limoen, mayonaise, pan, rietsuiker, prei, room, runderreepjes, sesamolie, tomatensaus, ui, olijfolie, noedels, vinaigrette, BBQ. Pagina 7.
1 ... 7 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 2.6.2021 tot en met 8.6.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
ortel en w n a v je t a la eak Oosters s dels en st e o n t e m koolrabi Ingrediënten (4 personen) 2 biefstukken (beenhouwerij) 400 g wortelen 400 g koolrabi 1 limoen 20 g koriander (vers) 1 eetl. boter 270 g sobanoedels 1 koffiel. rietsuiker 10 g groentekroepoek 2 eetl. rodewijnazijn 2 eetl. sesamolie 1/2 koffiel. srirachasaus peper en zout Voorbereiding (15 min.) -- Snij de biefstukken in dunne reepjes. -- Schil de wortelen en de koolrabi en rasp grof. -- Hak de koriander grof. -- Snij de limoen in 4. Bereiding (15 min.) 1 Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 2 Smelt intussen de boter in een pan en bak de reepjes biefstuk 1 à 2 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. 3 Maak de vinaigrette: meng de srirachasaus met de rodewijnazijn, de sesamolie en de rietsuiker. Kruid met zout. 4 Meng de wortelen, de koolrabi en de koriander onder de noedels. Afwerking Schep de noedels in diepe borden. Schik er de runderreepjes op en werk af met de groentekroepoek, de vinaigrette en een limoenpartje. Srirachasaus Deze pittige saus van chilipepers gebruikt u het best in kleine beetjes. Gebruik ze in een tomatensaus of een wokgerecht. Of in een marinade voor kip op de barbecue. U kan srirachasaus ook onder een koude saus mengen, bv. mayonaise. Lekker bij frietjes! Le Champ des Murailles rosé A.O.P. Corbières Troubadour Magma Tripel IPA Amberbier 30 min. € p.p. 2,80 € Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 491 kcal Vezels Vetten 12,4 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 3,9 g Zout Koolhydraten 60,5 g (waarvan) suikers 5,9 g Tip van Sophie van het kookteam elen en Nog wort s over ? u a s a h c a r sri Maak er wortelsoep van! Schil en snij 600 g wortelen, 1 ui en 1 prei in stukjes. Stoof in 2 eetl. olijfolie en voeg 1 L water en een bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat ± 15 min. sudderen op een matig vuur. Mix en werk af met enkele eetl. srirachasaus en room of kokosmelk. Serveer met een partje citroen en wat fijngesnipperde koriander. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. 28 Geldig van 9/6 t.e.m. 15/6/2021. * Met . 7,7 g 30,3 g 1,8 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties