Colruyt folder - 16.6.2021 - 29.6.2021 - pagina 16 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 16.6.2021 - 29.6.2021 - pagina 16 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 16 ... 21
Colruyt-aanbieding - 16.6.2021 - 29.6.2021 -  producten in de aanbieding - chocolade, melkchocolade, milka, oreo, oral b. Pagina 16.
1 ... 16 ... 21

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 16.6.2021 tot en met 29.6.2021. We hebben 20 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 20. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
Go! 6 x 48 g 4,35 € (15,10 €/kg) Alpenmelk 100 g 1,15 € (11,50 €/kg) Oreo 100 g 12 x 33 g 4,72 € (11,92 €/kg) Milka alle chocolade 87 g of 100 g 1,15 € (11,50 €/kg) Milka Leo volledig assortiment -20 %* -15 %* vanaf 2 verpakkingen op 1 verpakking COMBINEER NAAR KEUZE Mini's choco 12 stuks 127 g 2,29 € (18,03 €/kg) vanaf 2 verpakkingen OF vanaf 2 verpakkingen Choco 10 x 28 g 3,50 € (12,50 €/kg) Mini Suzy Luikse wafels melkchocolade 9 stuks 292 g 2,69 € (9,21 €/kg) Lotus alle wafels -20 %* COMBINEER NAAR KEUZE Suzy Luikse wafels met parelsuiker 8 stuks 400 g 2,49 € (6,23 €/kg) -20 %* OF Bahlsen Pick Up! volledig assortiment -40 %* -20 %* vanaf 4 verpakkingen op 2 verpakkingen COMBINEER NAAR KEUZE OF -25 %* vanaf 3 verpakkingen COMBINEER NAAR KEUZE Rood fruit 250 g 2,29 € (9,16 €/kg) Lempur 340 g 2,81 € Stimorol Oral-B Peppermint Flavour 45 stuks 3,99 € (8,26 €/kg) V6 White Cool Mint 60 stuks 4,29 € -25 %* Stimorol of V6 volledig assortiment vanaf 2 verpakkingen COMBINEER NAAR KEUZE -25 %* Napoleon alle snoep vanaf 2 verpakkingen COMBINEER NAAR KEUZE TOCH ERGENS EEN LAGERE PRIJS GEZIEN? 16 Geldig van 16/6 t.e.m. 29/6/2021. * Met .

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties