Colruyt folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 2 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding -  producten in de aanbieding - basilicum, cashewnoten, paneermeel, panko, rijst, rode paprika, tomatensaus, gezeefde tomaten, Veggie, kom. Pagina 2.
2 / 3

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
GEVULDE PAPRIKA Hoofdgerecht Minder dan 30 min. + 20 min. in de oven Ingrediënten (4 eters) 200 g gehakt varken + kalf (beenhouwerij) 50 g erwten (diepvries) 2 rode paprika’s 1 plantje basilicum 2 eieren 250 g rijstmengeling Taakjes voor je hulpkok 1 2 3 4 5 6 2 eetlepels cashewnoten 690 g passata rustica (gezeefde tomaten, bokaal) 50 g paneermeel 2 eetlepels panko (Japans paneermeel) peper en zout Schil de paprika’s met een dunschiller. Snij ze in 2 en verwijder de pitjes en de witte stukjes. Verwarm de oven voor op 200 °C. LIEVER VEGGIE Verva ? 175 g ng he t geha kt doo fijngeh r akte q uorn. Hak de cashewnoten:: doe ze in een plastic zakje en klop erop met een deegrol. Kook de rijstmengeling in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng het gehakt in een kom met de eieren en het paneermeel. Voeg de diepgevroren erwten toe en meng goed met een vork. Vul de halve paprika’s met het mengsel. Doe de passata in een ovenschaal en kruid met peper en zout. Leg er de gevulde paprika’s in. Bestrooi met de panko en de cashewnoten. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven. Pluk intussen de blaadjes basilicum. Verdeel de rijst over de borden, geef er een gevulde paprika bij en een beetje tomatensaus. Werk af met enkele blaadjes basilicum. Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 563 kcal - Vetten 16,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 5,0 g Koolhydraten 73,9 g (waarvan) suikers 12,2 g - Vezels 7,5 g - Eiwitten 26,3 g - Zout 0,7 g Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je het nieuwe RECEPT, extra TIPS en het FILMPJE op colruyt.be/pottenlikkers. 55

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders