Colruyt folder - 16.6.2021 - 22.6.2021 - pagina 5 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 16.6.2021 - 22.6.2021 - pagina 5 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 5 ... 9
Colruyt-aanbieding - 16.6.2021 - 22.6.2021 -  producten in de aanbieding - bakplaat, blik, cheddar, kaas, kidneybonen, knoflook, koriander, limoen, merlot, rode paprika, rode ui, teentjes, ui, olijfolie, geraspte kaas, mais, courgette. Pagina 5.
1 ... 5 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 16.6.2021 tot en met 22.6.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
AAN TAFEL ... U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. enu Weekm WEEK 2: 23/6 - 29/6 colruyt.be/weekmenu VOORAF BEGONNEN IS TIJD GEWONNEN + 30 min. 25 min. € p.p. 3,15 € gettes Gele cour i aanse chil met Mexic Ingrediënten (4 personen) 250 g gehakt rund + varken (beenhouwerij) 4 gele courgettes 1 rode paprika 1 limoen 1/2 plantje koriander 1 rode ui 2 teentjes knoflook 75 g geraspte cheddar 400 g rode kidneybonen (blik) 400 g tomatenstukjes (blik) 150 g zoete maïs (blik) 4 eetl. chipotlesaus (bokaal) 3 eetl. olijfolie 1/2 zakje Mexicaanse chili (kruidenmix) Voorbereiding (15 min. + 15 min. in de oven) - Verwarm de oven voor op 200 °C. - Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in 2 en hol uit met een lepel (blijf ± 1/2 à 1 cm van de rand). Bestrijk de binnenkant van de uitgeholde courgettes met 1 eetl. olijfolie en schik met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. - Snij intussen het vruchtvlees van de courgettes fijn. 32 Geldig van 23/6 t.e.m. 29/6/2021. * Met - Spoel de rode bonen onder koud water en laat samen met de maïs uitlekken. - Snipper de rode ui, het knoflook en de koriander fijn. - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in blokjes. - Snij de limoen in 8 partjes. Bereiding (15 min. + 10 min. in de oven) 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het gehakt 5 min. Maak los met een vork. 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook 2 min. Voeg het vruchtvlees van de courgette en de paprika toe en zet het vuur wat hoger. Roer regelmatig om en laat 3 min. bakken. Voeg dan de bonen en de maïs toe. 3 Overgiet met de tomatenstukjes en de chipotlesaus. Kruid met de Mexicaanse chilimix en laat 2 min. sudderen op een zacht vuur. 4 Voeg het gehakt toe en meng goed. Vul de uitgeholde courgettes met de gehaktmengeling . en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven. Afwerking Werk elke courgettehelft af met koriander en een partje limoen. > Dit gerecht kan u de dag voordien volledig ovenklaar maken. Dan hoeft u het op de dag zelf maar 15 min. op te warmen in de oven. 1492 Merlot-Bonarda-Sangiovese Mendoza - Argentinië Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 503 kcal Vezels Vetten 23,2 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 8,3 g Zout Koolhydraten 40,1 g (waarvan) suikers 28,0 g 5,6 g 30,6 g 2,4 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties