Colruyt folder - 16.6.2021 - 22.6.2021 - pagina 6 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 16.6.2021 - 22.6.2021 - pagina 6 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 6 ... 9
Colruyt-aanbieding - 16.6.2021 - 22.6.2021 -  producten in de aanbieding - basilicum, knoflook, pan, pasta, rozemarijn, spinazie, teentjes, zwarte peper, olijfolie, gele courgette, gnocchi, courgette. Pagina 6.
1 ... 6 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 16.6.2021 tot en met 22.6.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
Op het menu Ingrediënten uit weekmenu 2. Rode Prijzen geldig van WO 23/6 t.e.m. DI 29/6 Kwaliteit van bij ons Gele courgette los Herkomst: België. 1,89 €/kg Kwaliteit ie et spinaz Gnocchi m nworst en boere Ingrediënten (4 personen) 4 boerenworsten (beenhouwerij) 800 g spinazie 1 rood pepertje 1/2 plantje basilicum 1 takje verse rozemarijn 2 rode uien € p.p. 40 min. 3,30 € 2 teentjes knoflook 400 g gnocchi 3 eetl. pijnboompitten 4 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) zout Voorbereiding (20 min.) - Snij de boerenworsten in stukjes van 3 cm. - Hak de spinazie grof. - Snipper de rode uien en het knoflook fijn. - Verwijder de pitjes uit het pepertje (of laat ze erin als u graag pikant eet) en snipper fijn. - Rits de blaadjes van de rozemarijn en scheur de blaadjes van het plantje basilicum. - Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. van bij ons Boerenworst varken 4,09 €/kg koken? Vragen over am n ons kookte Vraag het aa Bereiding (20 min.) 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de rode uien, het pepertje, het knoflook en de rozemarijn glazig. Voeg de stukjes worst toe, bak goudbruin aan elke kant en laat 5 min. verder garen. Haal uit de pan. 2 Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en laat de spinazie slinken. Kruid met peper en zout. 3 Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 4 Doe de gnocchi en de worsten bij de spinazie. Roer goed en voeg de pijnboompitten en het basilicum toe. Montefalco Rosso D.O.C. Tenuta Alzatura Umbria - Italië Postel Dubbel Donker abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 862 kcal Vezels Vetten 38,3 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 10,5 g Zout Koolhydraten 78,5 g (waarvan) suikers 4,9 g 3,8 g 48,7 g 2,0 g Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen. Kookteam colruyt.be/lekkerkoken facebook.com/ColruytLekkerKoken.EnCuisine 33

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties