Colruyt folder - 14.7.2021 - 20.7.2021 - pagina 5 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 14.7.2021 - 20.7.2021 - pagina 5 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 5 ... 9
Colruyt-aanbieding - 14.7.2021 - 20.7.2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, honing, knoflook, kruidenboter, mosterd, pan, regenboogforel, venkel, vloeibare, waterkers, zwarte peper, peterselie, olijfolie, grillpan, forel, vinaigrette, BBQ, koelkast. Pagina 5.
1 ... 5 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 14.7.2021 tot en met 20.7.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
AAN TAFEL ... U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. enu Weekm WEEK 2: 21/7 - 27/7 colruyt.be/weekmenu nboter l met kruide e r o f g o nkel o de met ve Regenb la a ls e p p a en aard Ingrediënten (4 personen) 800 g regenboogforel 2 eetl. (versmarkt) amandelschilfers 1 koffiel. fijngesneden 2 koffiel. mosterd knoflook (diepvries) 2 eetl. vloeibare 2 venkels honing 1 bosje peterselie 4 eetl. olijfolie 1 bosje waterkers 1 eetl. rodewijnazijn 800 g aardappelen zwarte peper (molen) 3 eetl. boter op zout kamertemperatuur 2 Prak intussen de boter glad met een vork samen met 1 koffiel. fijngesnipperde peterselie, 1 koffiel. mosterd en het diepgevroren knoflook. Kruid met peper en zout. Verdeel de boter over een stuk vershoudfolie en rol strak op tot een worstje. Zet in de koelkast tot gebruik. 3 Verhit een grillpan. Bestrijk de forellen met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Bak ze 5 à 7 min. aan elke kant. 4 Maak een vinaigrette: meng 2 eetl. olijfolie met de honing, 1 koffiel. mosterd en de rodewijnazijn. Kruid met peper en zout. 5 Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. 6 Meng de afgekoelde aardappelen met de venkel, de rest van de peterselie en de waterkers. Voorbereiding (15 min.) -- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. -- Snij de blaadjes van de waterkers af. -- Snipper de peterselie fijn. -- Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel fijne reepjes en snipper het venkelgroen fijn. Afwerking Serveer de forel met een schijfje kruidenboter en de aardappel-venkelsalade. Besprenkel de salade met de vinaigrette en werk af met de geroosterde amandelschilfers. Bereiding (30 min. + afkoelen) 1 Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. 30 Geldig van 21/7 t.e.m. 27/7/2021. * Met . 45 min. € p.p. 2,80 € >>U kan de forellen ook klaarmaken in de oven: leg ze naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven, op 200 °C. >>Of bak ze op de barbecue: gebruik een klemrooster en bak 4 à 5 min. aan beide kanten. Cheverny A.O.P. ‘Les Vieilles Serres’ Postel Blond Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 623 kcal Vezels Vetten 29,3 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 11,1 g Zout Koolhydraten 43,7 g (waarvan) suikers 12,7 g 6,7 g 42,8 g 0,5 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties