Colruyt folder - 28.7.2021 - 3.8.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 28.7.2021 - 3.8.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

1 3 5 6 ... 9
Colruyt-aanbieding - 28.7.2021 - 3.8.2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, bieslook, bloem, blond bier, karnemelk, melk, pan, rijst, suiker, nootmuskaat, bier, lg. Pagina 3.
1 3 5 6 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 28.7.2021 tot en met 3.8.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
ALTIJD LEKKER € p.p. 45 min. 5,65 € oontjes, terb is met bo lv e h c s n puree Gebakke n kruiden e s e g r e p groene as Ingrediënten (4 personen) 600 g schelvishaasje (diepvries) 600 g boterbonen 200 g groene-aspergepunten 1 bosje lente-uitjes 1 plantje bieslook 1 kg aardappelen 2 eetl. boter 1,5 dl karnemelk 4 eetl. bloem nootmuskaat peper en zout Voorbereiding (ontdooitijd + 20 min.) -- Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Dep droog. -- Verwijder de uiteinden van de boterbonen en snij in 2. -- Snij de groene-aspergepunten in 2. -- Snipper het bieslook en de lente-uitjes fijn. -- Schil de aardappelen en snij in stukken. -- Kruid de bloem met peper en zout. Bereiding (25 min.) 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Voeg de karnemelk, de helft van de lente-uitjes en 3/4 van het bieslook toe en plet tot puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. 2 Kook intussen de boterbonen 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. 3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de rest van de lente-uitjes en de groene-aspergepunten 3 min. Voeg de boterbonen toe en laat nog 3 min. verder stoven. Kruid met peper en zout. 4 Wentel de vis in de bloem. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis ± 2 min. aan elke kant. Afwerking Verdeel de puree over de borden en schik er de vis op. Geef er de groenten bij en bestrooi met de rest van het bieslook. Le Peyrat wit A.O.P. Graves Martha Sexy Blond Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 475 kcal Vezels Vetten 8,2 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 5,0 g Zout Koolhydraten 58,2 g (waarvan) suikers 3,4 g Tip van Sophie van het kookteam Nog karnemelk over? Maak er ee ijstpap m r e h c is lg nosta Kook 125 g snelkookrijst 10 min. gaar. Breng 1 L karnemelk al roerend aan de kook (hou 3 à 4 eetl. apart). Voeg de gekookte rijst toe en bestrooi met 6 eetl. suiker. Meng 3 eetl. maïszetmeel onder het restje karnemelk en giet dit mengsel beetje bij beetje bij de kokende melk tot u een lichtgebonden pap krijgt. Zo lekker én nostalgisch! Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. 28 Geldig van 28/7 t.e.m. 3/8/2021. * Met . 9,7 g 37,5 g 0,4 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties