Colruyt folder - 28.7.2021 - 3.8.2021 - pagina 5 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 28.7.2021 - 3.8.2021 - pagina 5 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 5 ... 9
Colruyt-aanbieding - 28.7.2021 - 3.8.2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, bieslook, blond bier, citroen, kappertjes, mayonaise, mosterd, pan, sla, vegan, zalm, olijfolie, bier, vegetarisch, sauvignon blanc. Pagina 5.
1 ... 5 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 28.7.2021 tot en met 3.8.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
AAN TAFEL ... U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. enu Weekm WEEK 2: 4/8 - 10/8 colruyt.be/weekmenu Zonder gluten Sans gluten Ohne Lactose Zonder lactose 45 min. € p.p. 7,45 € Zonder gluten e zalm Atlantisch mers aardappelslaatje Sans lactose Sans gluten Vegetarisch Végétarien Vegan Végane Alcoholvrij Sans alcool + Alc. Halal + Alc. Halal met zo Ingrediënten (4 personen) 4 Atlantische zalmfilets (versmarkt) 200 g erwten (diepvries) 300 g prinsessenbonen 200 g groene-aspergepunten 2 Romeinse slaharten 1 citroen 1/2 plantje bieslook 1/2 bosje lente-uitjes 800 g aardappelen 2 eetl. kappertjes (bokaal) 4 eetl. mayonaise 1 koffiel. dijonmosterd 1 eetl. olijfolie peper en zout Voorbereiding (15 min.) -- Hou de 8 grootste slabladeren opzij en snij de rest in dunne reepjes. -- Snij de groene-aspergepunten in 2. -- Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen en snij in 3. -- Snipper het bieslook en de lente-uitjes fijn. -- Schil de aardappelen en snij in stukken. Bereiding (30 min.) 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat licht afkoelen. 2 Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken. 3 Maak de dressing: meng de mosterd en het sap van de citroen onder de mayonaise. Kruid met peper en zout. 4 Meng de groenten en de dressing onder de aardappelen. Bestrooi met de lente-uitjes, het bieslook en de uitgelekte kappertjes. Kruid met peper en zout en meng goed. 5 Verhit intussen de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zalm 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Afwerking Verdeel de bladeren Romeinse sla over de borden en schep er de aardappelsalade in. Geef er de zalm bij. Haut-Poitou A.O.P. 'Koââ' Sauvignon Blanc LeFort Tripel Sterk blond bier 30 Geldig van 4/8 t.e.m. 10/8/2021. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 838 kcal Vezels Vetten 53,4 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 16,2 g Zout Koolhydraten 41,7 g (waarvan) suikers 3,0 g * Met . 10,3 g 42,3 g 0,8 g 1 2 3 o 4 5 s P

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties