Colruyt folder - 28/07 - 03/08/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 7 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 28/07/2021 - 03/08/2021 -  producten in de aanbieding - basmatirijst, rum, knoflook, Marshmallows, pan, paprikapoeder, rijst, rode paprika, teentjes, peultjes, ahornsiroop, Beaujolais, mango, ananas, BBQ. Pagina 7.
7 / 9

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
ok met Fruitige w 1 PAN OP TAFEL € p.p. 30 min. 3,85 € en ooster n e d e n s n kalkoe Ingrediënten (4 personen) 600 g kalkoensneden s sausje 250 g basmatirijst 1 eetl. ahornsiroop 1 eetl. wittewijnazijn 2 eetl. ketchup 2 eetl. rijstolie 1 koffiel. paprikapoeder peper en zout (beenhouwerij) 2 rode paprika’s 500 g peultjes 1/2 ananas 1 bosje lente-uitjes 2 teentjes knoflook Voorbereiding (15 min.) -- Snij de kalkoensneden in blokjes. -- Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in reepjes. -- Snipper de lente-uitjes fijn. Hou het wit en het groen apart. -- Schil de ananas en snij in de lengte in 4. Verwijder de harde kern en snij in blokjes. -- Pers het knoflook. -- Meng de ketchup met 2 eetl. water, de wittewijnazijn en de ahornsiroop. Bereiding (15 min.) 1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. 2 Verhit 1 eetl. rijstolie in een (wok)pan. Roerbak het wit van de lenteui en het knoflook 2 min. Voeg de kalkoenblokjes toe en roerbak nog 5 min. Kruid met peper, zout en het paprikapoeder. Haal uit de wok. 3 Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de (wok)pan en roerbak de paprikareepjes, de peultjes en de ananas 5 min. Voeg de kalkoenblokjes en de ketchupsaus toe en laat nog 2 min. opwarmen. Afwerking Schep de rijst in diepe borden en verdeel er de wokmengeling over. Bestrooi met het groen van de lente-uitjes. Les Sarmentelles 'Vieilles Vignes' A.O.P. Beaujolais Villages Postel Tripel Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 569 kcal Vezels Vetten 7,4 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 1,5 g Zout Koolhydraten 75,4 g 18,6 g (waarvan) suikers 7,1 g 46,5 g 0,4 g Tip van Sophie van het kookteam Nog ananas over? Maak er e essert me -d Q B B r e een lekk Schil de rest van de ananas en 1/2 mango en snij in 8 stukken. Meng 2 eetl. vloeibare honing met 3 eetl. rum en verdeel over het fruit. Laat zo’n 30 min. marineren. Laat 4 brochettestokjes weken in koud water. Maak fruitbrochettes met de mango, de ananas en marshmallows. Bak op een matig warme barbecue tot de marshmallows lichtbruin kleuren. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. 32 Geldig van 4/8 t.e.m. 10/8/2021. * Met .

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders