Colruyt folder - 28.7.2021 - 10.8.2021 - pagina 6 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 28.7.2021 - 10.8.2021 - pagina 6 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 6 ... 17
Colruyt-aanbieding - 28.7.2021 - 10.8.2021 -  producten in de aanbieding - blik, pils, bier, Jupiler. Pagina 6.
1 ... 6 ... 17

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 28.7.2021 tot en met 10.8.2021. We hebben 16 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 16. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
24 x 25 cl 16,19* € (2,70 €/L) 1,49 €/L 8,95 € * Maes pils 5,2 % vol 24 x 25 cl (18 + 6 gratis) Normale prijs: 1,99 €/L. Jupiler alcoholvrij bier 0,0 % vol 6 x 25 cl of 24 x 25 cl -25 %* vanaf 2 producten COMBINEER NAAR KEUZE 24 x 25 cl 15,55* € (2,59 €/L) 50 cl 6 x 25 cl 3,89 € (2,59 €/L) 1,65 € (3,30 €/L) 33 cl 0,981 € (2,97 €/L) -20 %* op 1 product OF -25 %* -20 %* vanaf 2 producten vanaf 12 blikken COMBINEER NAAR KEUZE Cristal Alken pils 5 % vol 6 x 25 cl of 24 x 25 cl Normale prijs: 2,94 €/L. -25 %* vanaf 6 blikken COMBINEER NAAR KEUZE Grimbergen Blond blond abdijbier 6,7 % vol 12 x 33 cl (7 + 5 gratis) OF Cristal Alken pils 5 % vol in blik 33 cl of 50 cl 6,79 1,71 €/L * € Grimbergen Dubbel donker abdijbier 6,5 % vol 12 x 33 cl (7 + 5 gratis) Normale prijs: 2,29 €/L. 5,29 1,34 €/L * € TOCH ERGENS EEN LAGERE PRIJS GEZIEN? 6 Geldig van 28/7 t.e.m. 10/8/2021. * + statiegeld. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand * Met .

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties